15 o C Kdz. Ereğli

PROJE SINAVINI UYGULAYAN OKUL OLDULAR

EREĞLİ’DE HAFIZİHO SINAVI

Eğitim 4 yıl 11 ay 7 gün 23 saat 31 dakika önce 1900

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, kısa adı HAFIZİHO olan “Hafızlık Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Projesi Seviye Belirleme Sınavı” yapıldığı bildirildi.
Fazlı Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Leyla köse Özyer, Ereğli FM’e açıklamasında, sınava katılımın yüksek olduğunu söyledi. Sınav sonuçlarının 10 gün içinde açıklanacağını belirten Özer, şunları kaydetti:
“Hafızlık Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Projesi Seviye Belirleme Sınavımızı hayırlısı ile yaptık. Sınava katılım oranı yüksekti. Misafir öğrencilerimize sürprizlerimiz de oldu, güzel sonuçlar olur inşallah. Ereğli’de bu proje sınavını uygulayan ilkokul olmak bize nasip oldu. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen protokol gereği 4. sınıfı bitirecek öğrenciler bu sınava katıldılar. Okul idaresi, öğrenci ve veli üçgeni bağlamında isteyen öğrenci ve veli başvurularını yaptılar ve okulumuzda sınava girmeye hak kazandılar. Sınav sonuçları 10 gün içerisinde yayınlanacak ve bu öğrencilerimizden sınavda başarılı olanlar mülakat sınavına girmeyi hak edecekler. Kutlu yolun yolcularına selam olsun. Allah başarılarını daim eylesin. Bu süreçte hep yanımızda olan ve bizlere destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve özellikle Şube Müdürümüz Vedat Sever Bey’e, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 2 saat 57 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
13 saat 9 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 1 saat 10 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 16 saat 3 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 21 saat 37 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 20 saat 38 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 2 saat 31 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 11 saat 15 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 4 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
15 saat 45 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !