Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PROJE SINAVINI UYGULAYAN OKUL OLDULAR

PROJE SINAVINI UYGULAYAN OKUL OLDULAR

EREĞLİ’DE HAFIZİHO SINAVI


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, kısa adı HAFIZÄ°HO olan “Hafızlık YetiÅŸtirme ve Akademik BaÅŸarıyı Destekleme Projesi Seviye Belirleme Sınavı” yapıldığı bildirildi.
Fazlı ErdoÄŸan Kız Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi Müdürü Leyla köse Özyer, EreÄŸli FM’e açıklamasında, sınava katılımın yüksek olduÄŸunu söyledi. Sınav sonuçlarının 10 gün içinde açıklanacağını belirten Özer, ÅŸunları kaydetti:
“Hafızlık YetiÅŸtirme ve Akademik BaÅŸarıyı Destekleme Projesi Seviye Belirleme Sınavımızı hayırlısı ile yaptık. Sınava katılım oranı yüksekti. Misafir öğrencilerimize sürprizlerimiz de oldu, güzel sonuçlar olur inÅŸallah. EreÄŸli’de bu proje sınavını uygulayan ilkokul olmak bize nasip oldu. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Milli EÄŸitim Bakanlığı iÅŸbirliÄŸi çerçevesinde gerçekleÅŸtirilen protokol gereÄŸi 4. sınıfı bitirecek öğrenciler bu sınava katıldılar. Okul idaresi, öğrenci ve veli üçgeni baÄŸlamında isteyen öğrenci ve veli baÅŸvurularını yaptılar ve okulumuzda sınava girmeye hak kazandılar. Sınav sonuçları 10 gün içerisinde yayınlanacak ve bu öğrencilerimizden sınavda baÅŸarılı olanlar mülakat sınavına girmeyi hak edecekler. Kutlu yolun yolcularına selam olsun. Allah baÅŸarılarını daim eylesin. Bu süreçte hep yanımızda olan ve bizlere destek veren Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğüne ve özellikle Åžube Müdürümüz Vedat Sever Bey’e, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teÅŸekkür ediyorum.”

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran3
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo