Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

PROGRAMDA İKİ GAZETECİ KONUŞACAK

PROGRAMDA İKİ GAZETECİ KONUŞACAK

Birçok konu; “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım Bayram Sonrası Özel”de masa yatırılıyor.


Karadeniz Ereğli’de son günlerdeki gelişmeler, kamuoyunda farklı anılamaya ve yorumlamalara neden oluyor.
Özellikle Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın (Erdemir), “Endüstriyel Bölge” kapsamında bazı imtiyazlara sahip olmasının Ereğli Belediyesinde yarattığı rahatsızlık, ön plana çıkan başlıca konulardan…
Erdemir’in terk ettiği plaj tesislerinin Ereğli Belediyesi ile Gülüç Belediyesi arasında paylaşılamaması, Ereğli Belediye Plajı’nın durumuna ilişkin Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın söylemleri bir başka tartışma konusu oldu.
CHP’deki seçimler, Kent Konseyi’nin tavrı…
Ve daha birçok konu; “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım Bayram Sonrası Özel”de masa yatırılıyor.
Program yapımcısı ve sunucusu Kapan ile meslektaşı Doğan Gönüllü, konuya ilişkin bilgilerini, yorumlarını bu programda konuşacak.

Fikri Kapan’la Burada Konuşalım Bayramı Sonrası Özel, 16 Ağustos Cuma saat 10.00’da 91.7 frekansından yayın yapan Ereğli FM’de canlı yayınlanacak.
Program ayrıca Facebook/Fikri Kapan adresinden de canlı izlenebilecek. Yine ereglifm.com.tr ile ereglihakimiyet.com ve ereglihakimiyet.net internet sitelerindeki “Ereğli FM Canlı Dinle” butonu tıklanarak program dinlenebilecek.
Akıllı cep telefonlarınıza ücretsiz olarak indireceğiniz ‘tunein’ programı vasıtasıyla da programı dinlemeniz mümkün olacak.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo