Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

PROGRAM BELLİ OLDU

PROGRAM BELLİ OLDU

Ereğli de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı


Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir dizi kutlama programı hazırladı.
Kdz. Ereğli’de Cumhuriyetin 96’ncı yılı çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Kdz. Ereğli Kaymakamlığının hazırladığı programa göre; kutlamalar 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’da Anıt Park’taki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak. Aynı gün saat 14.00’da Ereğli İlkokulu-Atatürk Anıtı güzergâhında Cumhuriyet Koşusu yapılacak.
29 Ekim Salı günü saat 10.30’da Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, İnönü Parkı’nda tebrikleri kabul edecek. Geçit töreni ise saat 11.00’da sahil bulvarında gerçekleştirilecek. Törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Kaymakam Çorumluoğlu yapacak.
Kutlamalar çerçevesinde saat 19.00’da Bağlık Karakolu önünden başlayacak Fener Alayı yürüyüşü de gerçekleştirilecek. Saat 20.00’da Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek Cumhuriyet Konseri ile kutlamalar son bulacak.
Öte yandan; 30 Ekim Çarşamba günü de BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi’nde Atatürk ve Cumhuriyet konulu konferans gerçekleştirileceği öğrenildi. Dr. Öğretim Üyesi Besime Arzu Akıncı’nın konuşmacı olarak katılacağı konferans saat 14.00’da Fakülte Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.
WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran2
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo