14 o C Kdz. Ereğli

PROFİLO EREĞLİ'DE !

Ereğli`de yeni bir iş yeri daha hizmete açıldı.

Gündem 1 yıl 11 ay 18 saat 22 dakika önce 4135

Haberi Paylaşın

Ereğli’de, Profilo Dayanıklı tüketim Aletleri Yetkili Satış noktası Meydanbaşı Caddesinde açıldı.

Turuncu Vizyon Ev Aletleri Sanayi Ticaret Limitet Şirketi uhdesinde hizmet verecek olan Profilo Dayanıklı Tüketim Aletleri Yetkili satış noktasının açılışında konuşan firma sahibi Gökhan Türk, ilçeye Profilo ürünlerinin satış noktasını hizmete sunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Profilo Bölge Müdürü Kenan Çetinoğlu'da, firma sahibi Türk ile uzun yıllar mesai arkadaşlığı yaptıklarını hatırlatarak, “ Profilo markasının Ereğli’de çok iyi temsil edileceği bu güzel mağazayı, bundan sonra İnşallah layığı ile götürecektir. Bizi ve kendisini de çok güzel temsil edecektir” dedi.

Profilo Kıdemli satış Direktörü Dr. Mustafa Işkıncı ise açılışta yaşanan heyacın ve coşkunun kıymetli olduğuna değinerek, “ben de gururluyum. Çünkü BSH Ev Aletlerinin gerçek anlamda insanların hayatını kolaylaştıran insanların hayatına değer katan ve yaşamın her alanında insanların sevdiklerine zaman ayırması için değer üreten profilo markasını, Ereğli’de böyle güzel bir mağaza ile buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Hepimize hayırlı olsun. Uzun vadeli olsun. Burada herkesin kazandığı, mutlu olduğu bir yerimiz olsun.

Kur’an-ı Kerim’den ayetler okunan, dualar edilen açılışta kurdeleyi ise AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt. CHP İlçe Başkan Yardımcısı Yıldıray Aslan, Çetinoğlu, Dr. Işkıncı, İş yeri sahipleri Türk ile eşi Kadriye Türk birlikte kestiler.

AK Parti ve CHP’li İlçe yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız, eski TSO Başkanı Sertan Yalçın’ın yanı sıra çok sayıda davetinin katıldığı açılışın ardından 2 katlı mağazadaki ürünler gezildi. Firma sahibi Türk, davetlilere ürünler hakkında bilgiler aktardı.

Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi (Yokuşu) no 83. Adresinde hizmete giren Profilo Dayanıklı tüketim Aletleri Yetkili Satış noktasında, davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunulurken, bir çok üründe ise açılışa özel indirim ve kredi uygulaması başlatıldı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 2 saat 36 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 17 saat 48 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 21 saat 53 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 21 saat 27 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 19 saat 6 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 15 saat 42 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 2 saat 10 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 20 saat 17 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 23 saat 43 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI