Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PROFİLO EREĞLİ'DE !

PROFÄ°LO EREÄžLÄ°'DE !

Ereğli`de yeni bir iş yeri daha hizmete açıldı.


EreÄŸli’de, Profilo Dayanıklı tüketim Aletleri Yetkili Satış noktası Meydanbaşı Caddesinde açıldı.

Turuncu Vizyon Ev Aletleri Sanayi Ticaret Limitet Şirketi uhdesinde hizmet verecek olan Profilo Dayanıklı Tüketim Aletleri Yetkili satış noktasının açılışında konuşan firma sahibi Gökhan Türk, ilçeye Profilo ürünlerinin satış noktasını hizmete sunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Profilo Bölge Müdürü Kenan ÇetinoÄŸlu'da,  firma sahibi Türk ile uzun yıllar mesai arkadaÅŸlığı yaptıklarını hatırlatarak, “ Profilo markasının EreÄŸli’de çok iyi temsil edileceÄŸi bu güzel maÄŸazayı, bundan sonra Ä°nÅŸallah layığı ile götürecektir. Bizi ve kendisini de çok güzel temsil edecektir” dedi.

Profilo Kıdemli satış Direktörü Dr. Mustafa IÅŸkıncı ise açılışta yaÅŸanan heyacın ve coÅŸkunun kıymetli olduÄŸuna deÄŸinerek, “ben de gururluyum. Çünkü BSH Ev Aletlerinin gerçek anlamda insanların hayatını kolaylaÅŸtıran insanların hayatına deÄŸer katan ve yaÅŸamın her alanında insanların sevdiklerine zaman ayırması için deÄŸer üreten profilo markasını, EreÄŸli’de böyle güzel bir maÄŸaza ile buluÅŸturduÄŸumuz için çok mutluyuz. Hepimize hayırlı olsun. Uzun vadeli olsun. Burada herkesin kazandığı, mutlu olduÄŸu bir yerimiz olsun.

Kur’an-ı Kerim’den ayetler okunan, dualar edilen açılışta kurdeleyi ise AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Saffet Bozkurt. CHP Ä°lçe BaÅŸkan Yardımcısı Yıldıray Aslan, ÇetinoÄŸlu, Dr. IÅŸkıncı, Ä°ÅŸ yeri sahipleri Türk ile eÅŸi Kadriye Türk birlikte kestiler.

AK Parti ve CHP’li Ä°lçe yönetim kurulu üyeleri, EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) BaÅŸkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız, eski TSO BaÅŸkanı Sertan Yalçın’ın yanı sıra çok sayıda davetinin katıldığı açılışın ardından 2 katlı maÄŸazadaki ürünler gezildi. Firma sahibi Türk, davetlilere ürünler hakkında bilgiler aktardı.

Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi (Yokuşu) no 83. Adresinde hizmete giren Profilo Dayanıklı tüketim Aletleri Yetkili Satış noktasında, davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunulurken, bir çok üründe ise açılışa özel indirim ve kredi uygulaması başlatıldı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo