12 o C Kdz. Ereğli

Pravoley Milli Takımı, Ereğli'den ayrıldı

Paravolley Türkiye Milli Takımı Macaristan’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere kamp yaptığı Zonguldak`ın Ereğli ilçesinden ayrıldı. ,

Spor 4 yıl 9 ay 17 gün 15 saat 13 dakika önce 522

Haberi Paylaşın

15-20 Temmuz tarihleri arasında Macaristan'da yapılacak Oturarak Voleybol Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek milli takım, kamp yaptığı Kdz. Ereğli’de hazırlıklarını tamamlayarak Avrupa yolculuğuna çıktı.
Şampiyonaya Ereğli’de hazırlanan ay yıldızlı takım, başkent Budapeşte'deki şampiyona öncesi son antrenmanını tamamlayarak Karadeniz Bölge Komutanlığı’nın davetlisi olarak moral yemeğinde bir araya geldi. Ay-yıldızlı kafile Kışla Belediyespor tesislerinden Avrupa yolculuğuna uğurlandı. Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Cemal Özden Yazıcıoğlu ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık milli sporculara Avrupa Şampiyonası’nda başarı diledi.
Oturarak Voleybol Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye; B Grubu'nda Rusya, Polonya, Bosna Hersek, Hollanda ve Hırvatistan ile karşılaşacak. A Grubu'nda ise Macaristan, Almanya, Ukrayna, Letonya, Sırbistan ve Litvanya yer alacak. Gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 15 saat 42 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 6 saat 54 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 10 saat 59 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 13 saat 55 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 10 saat 33 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 8 saat 12 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 4 saat 48 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 15 saat 16 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 9 saat 23 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 9 saat 4 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !