Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Pravoley Milli Takımı, Ereğli'den ayrıldı

Pravoley Milli Takımı, Ereğli'den ayrıldı

Paravolley Türkiye Milli Takımı Macaristan’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere kamp yaptığı Zonguldak`ın Ereğli ilçesinden ayrıldı. ,


15-20 Temmuz tarihleri arasında Macaristan'da yapılacak Oturarak Voleybol Avrupa Åžampiyonası'nda mücadele edecek milli takım, kamp yaptığı Kdz. EreÄŸli’de hazırlıklarını tamamlayarak Avrupa yolculuÄŸuna çıktı. 
Åžampiyonaya EreÄŸli’de hazırlanan ay yıldızlı takım, baÅŸkent BudapeÅŸte'deki ÅŸampiyona öncesi son antrenmanını tamamlayarak Karadeniz Bölge Komutanlığı’nın davetlisi olarak moral yemeÄŸinde bir araya geldi. Ay-yıldızlı kafile Kışla Belediyespor tesislerinden Avrupa yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. Kaymakam Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, Garnizon Komutanı Cemal Özden YazıcıoÄŸlu ve Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık milli sporculara Avrupa Åžampiyonası’nda baÅŸarı diledi. 
Oturarak Voleybol Avrupa Åžampiyonası'nda Türkiye; B Grubu'nda Rusya, Polonya, Bosna Hersek, Hollanda ve Hırvatistan ile karşılaÅŸacak. A Grubu'nda ise Macaristan, Almanya, Ukrayna, Letonya, Sırbistan ve Litvanya yer alacak. Gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo