Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

POSBIYIK ZÄ°YARETLERÄ°NÄ° SÃœRDÃœRÃœYOR

Posbıyık," Türkiye`yi uçurumun başından Millet ittifakı kurtaracak" dedi


Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık, Muslu Belediye BaÅŸkanı Sabahattin Adıyaman, ÇatalaÄŸzı Belediye BaÅŸkanı Adnan Akgün, CHP Muslu Belde BaÅŸkanı Okan Obuz, CHP ÇatalaÄŸzı Belde BaÅŸkanı Arif Kerter ve CHP Filyos Belde BaÅŸkanı BuÄŸra Uzun’u ziyaret etti.

Türkiye’nin AKP Hükümetleri döneminde tek adam rejimiyle uçurumun başına kadar getirildiÄŸini belirten Posbıyık, “14 Mayıs’ta Türkiye’yi uçurumun başından Millet Ä°ttifakı kurtaracak. Ä°nsanlarımız artık huzura kavuÅŸmak istiyor. Kötü ekonomiyi, dışlanmayı, ötelenmeyi, fırçalanmayı, azarlanmayı istemiyor. Bölünüp parçalanmayı da istemiyor. Zonguldak’ın, Türkiye’nin huzura kavuÅŸması için bizde elimizden geleni yapmak üzere yollardayız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nden 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan Neriman Posbıyık, il, ilçe ve belde ziyaretlerine ÇatalaÄŸzı, Muslu ve Filyos’ta devam etti.
Muslu Belediye BaÅŸkanı Sabahattin Adıyaman, ÇatalaÄŸzı Belediye BaÅŸkanı Adnan Akgün, CHP Muslu Belde BaÅŸkanı Okan Obuz, CHP ÇatalaÄŸzı Belde BaÅŸkanı Arif Kerter ve CHP Filyos Belde BaÅŸkanı BuÄŸra Uzun’u ziyaret eden Neriman Posbıyık, bölgedeki son durumu ve seçim sürecini deÄŸerlendirdi.
Muslu Belediye BaÅŸkanı Sabahattin Adıyaman, ÇatalaÄŸzı Belediye BaÅŸkanı Adnan Akgün, Neriman Posbıyık’a milletvekili aday adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, Zonguldak’ta baÅŸarılı olacağına inandıklarını belirttiler.
CHP Muslu Belde BaÅŸkanı Okan Obuz, CHP ÇatalaÄŸzı Belde BaÅŸkanı Arif Kerter ve CHP Filyos Belde BaÅŸkanı BuÄŸra Uzun da, Neriman Posbıyık’a ziyareti için teÅŸekkür etti, seçimde birlikte çalışacaklarını ve bölgede toplantılar yapacaklarını bildirdiler.
Bölgedeki ziyaretleri kapsamında ÇatalaÄŸzı’nda esnafları gezen Neriman Posbıyık, ayrıca ÇatalaÄŸzı Engelliler DerneÄŸi ve Zonguldak Ä°l Engelliler Meclisi BaÅŸkanı Özcan Albas’la da görüştü. Türkali’nde kadınlarla bir araya gelen Posbıyık, Filyos beldesinde emekli öğretmen Mehmet Türkçelik’in Çatuk Sanat Evi’ni ziyaret etti. 
 “TÃœRKÄ°YE’YÄ° UÇURUMUN BAÅžINDAN MÄ°LLET Ä°TTÄ°FAKI KURTARACAK”
Ziyaretlerde seçim süreci ve Zonguldak gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Neriman Posbıyık, şunları söyledi:
“14 Mayıs’ta Türkiye’yi uçurumun başından Millet Ä°ttifakı kurtaracak. Ä°nsanlarımız artık huzura kavuÅŸmak istiyor. Kötü ekonomiyi, dışlanmayı, ötelenmeyi, fırçalanmayı, azarlanmayı istemiyor. Bölünüp parçalanmayı da istemiyor. Zonguldak’ın, Türkiye’nin huzura kavuÅŸması için bizde elimizden geleni yapmak üzere yollardayız. DoÄŸru bir listeyle halkımızın karşısına çıkarak bu sürece hep birlikte katkı vereceÄŸiz. Çocuklarımızın geleceÄŸi için, demokrasi için, Türkiye’de bir daha halkın önüne sandık gelebilsin diye bu seçimleri kazanmak zorundayız. Bu seçim son seçim, ya kazanacağız, yada Türkiye’de halkın önüne bir daha sandık gelmeyecek.”

POSBIYIK ZÄ°YARETLERÄ°NÄ° SÃœRDÃœRÃœYOR

Posbıyık," Türkiye`yi uçurumun başından Millet ittifakı kurtaracak" dedi

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo