Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK "BAŞARLI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

POSBIYIK "BAÅžARLI OLACAÄžIMIZA Ä°NANIYORUM"

Pazar günü oynanacak Çarşamba maçı öncesi idmanı ziyaret etti


      TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kdz.EreÄŸli Belediyespor’da, Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, ilk karşılaÅŸma öncesi takımı ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara baÅŸarılar diledi. BaÅŸkan Posbıyık,"BaÅŸarılı olsak da, olmasak da her ÅŸeyden evvel saÄŸlıklı bir sezon geçirmenizi diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, 2024-2025 sezonunun ilk karşılaşması öncesinde futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi.

BAÅžKAN POSBIYIK; YENÄ° SEZON HAYIRLI UÄžURLU OLSUN

Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, teknik heyet ve futbolculara; "Ekonominin zorlaÅŸmaya baÅŸladığı, tasarruf tedbirleri gibi bir takım engellemelerle katkıların iyice azaltıldığı bu ortamda, Akın Katı ve deÄŸerli arkadaÅŸları ortaya çıkıp bu takıma sahip çıkacağız dediler. Kendilerine teÅŸekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Sizin yanınızda olacağız, her türlü problemlerinizi çözmeye çalışacağız. Sizlerden arkadaÅŸlığınızı, dostluÄŸunuzu  teknik ekiple birlikte iyice pekiÅŸtirmenizi ve aynı zamanda sahada savaÅŸmanızı istiyoruz. Bunu yaptıktan sonra hepiniz karakterli gençlersiniz, baÅŸarılı olacağımıza inanıyorum.  Allah yolunuzu açık etsin, inÅŸallah mutluluÄŸu birlikte yaÅŸarız, yeni sezon hayırlı uÄŸurlu olsun” dedi.

2.BAŞKAN AKIN KATI; BU ŞEHRİN BİZ NE İSTEDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ

Kdz.EreÄŸli Belediyespor 2.BaÅŸkanı Akın Katı ise yaptığı konuÅŸmada; “Yeni sezon Karadeniz EreÄŸli Belediyespor için hayırlı ve uÄŸurlu olsun. Kısa bir süreçte, bence takımımız çok iyi hazırlandı. Ä°yi bir ekip kurduk. Karakterli, deÄŸerli sporcuları bir araya getirdik. Bu ÅŸehrin ne istediÄŸini çok iyi biliyoruz. Ama biz bu ÅŸehre ÅŸampiyonluk sözü vermedik. Åžu sözü veriyoruz; sahada sonuna kadar mücadele edeceÄŸiz ve hedefimize ulaÅŸmış olacağız. Ben sizlere çok güveniyorum, çünkü siz buraya hedefler için geldiniz. Bu hedefler doÄŸrultusunda bu ÅŸehri mutlu edeceÄŸinize yürekten inanıyorum. Tekrardan sezon hayırlı uÄŸurlu olsun. Allah’ım kazasız belasız güzel bir sezon geçirmek  nasip eylesin” ifadelerinde bulundu.

 

POSBIYIK "BAÅžARLI OLACAÄžIMIZA Ä°NANIYORUM"

Pazar günü oynanacak Çarşamba maçı öncesi idmanı ziyaret etti

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo