Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK'IN 30 AĞUSTOS MESAJI

POSBIYIK'IN 30 AÄžUSTOS MESAJI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,30 Ağustos mesajı yayımladı.


 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki Türk ordusunun destansı mücadelesinin 101. yılında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ve gurur içinde kutluyoruz.
26 AÄŸustos'ta baÅŸlayıp 30 AÄŸustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve BaÅŸkomutanlık Meydan Muharebesi, Türk milletinin bağımsızlık, özgürlük ve egemenlik sevdasının en anlamlı sembollerinden biri olarak tarihe kazınmıştır. Büyük Taarruz'un sonucunda Türk ordusu, iÅŸgalci güçleri Anadolu topraklarından püskürtmüş, Türkiye'nin bağımsızlık yolunda emin adımlarla ilerlemesinin kapısını aralamıştır. 
Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliÄŸinde, milletimizin azim ve kararlılığıyla yazılan bu destan, tüm dünyaya örnek olmuÅŸ, bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinde eÅŸsiz bir zaferin simgesi haline gelmiÅŸtir. Bugün, milletimizin birlik ve beraberlik içinde, geçmiÅŸten aldığı güçle geleceÄŸe yürüdüğü bir gün olarak önümüzde durmaktadır. Türk milleti, bağımsızlık ve özgürlük aÅŸkıyla her zorluÄŸun üstesinden gelebilecek güçte olduÄŸunu bir kez daha kanıtlamıştır. 
30 Ağustos, sadece tarihi bir zaferin kutlandığı bir gün değil, aynı zamanda Türk milletinin birlik ve beraberliğini perçinlediği, geleceğe olan inancını yinelediği bir gün olarak da anlam taşımaktadır. Bu zafer, milletimizin birlik ve beraberliğinin, vatan sevgisinin, özgürlük ve bağımsızlık tutkusunun eşsiz bir yansımasıdır.
Cumhuriyetimizin 100. Yılında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaÅŸlarını, aziz ÅŸehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyor, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin daima yaÅŸayacağını yürekten inanıyoruz. 
30 AÄŸustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun…

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo