Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK DOĞALGAZ MÜJDESİ VERDİ !

POSBIYIK DOÄžALGAZ MÃœJDESÄ° VERDÄ° !

Posbıyık Meclis Toplantısında iki müjde verdi.


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Ören Mahallesi ile Kandilli Beldesi’ne doÄŸalgaz verileceÄŸi müjdesini açıkladı. ‘EreÄŸli’de doÄŸalgaz gitmeyen yer kalmayacak’ diyen BaÅŸkan Posbıyık, “Kıyıcak, Hamzafakılı da çalışmalar bu yıl, Ören’de 2024 baÅŸlayacak. DoÄŸalgaz’ın Kandilli’ye kadar gitmesi içinde karar alındı” dedi.

Kdz. EreÄŸli Belediye Meclisi toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Ören Mahallesi ve Kandilli Beldesi’ne doÄŸalgaz müjdesi verdi.
Aksa Dergaz Yönetim Kurulu Ãœyesi olan BaÅŸkan Halil Posbıyık, son yönetim kurulunda alınan kararları açıkladı, EreÄŸli’de doÄŸalgaz beklentisi içinde olanlara müjdeyi verdi. Kandilli Beldesi’ne de doÄŸalgaz verileceÄŸini açıklayan BaÅŸkan Posbıyık, ÅŸunları söyledi:
“Kıyıcak'da doÄŸalgaz iÅŸini hallettik. Müteahhit bugün yarın kazma vurmaya baÅŸlayacak, ekipmanların hepsi gelmeye baÅŸladı. Dergaz'ın kurucularındanım ve aynı zamanda yönetim kurulu üyesiyim. Dergaz toplantıları oldu. Ben dün mecliste olduÄŸum için gidemedim, Mustafa Bey'i noterden vekaletname vererek gönderdim. Bu toplantıda çok önemli kararlar aldırdık. 3 Mahallemizde, Kıyıcak, Hamzafakıhlı, Akpınar ve Çolaklar bölgesine gaz verilmesi için çalışmalara Kıyıcak ile birlikte baÅŸlıyoruz. EreÄŸli’de gaz verilmeyen yer kalmayacak Allah'ın izni ile bunu da baÅŸardık.
-ÖREN’E DOÄžALGAZ VERMEK DEVEYE HENDEK ATLATMAKTAN DAHA ZOR-
En önemli konumuz Ören Mahallesi. Ören Mahallesi'ne gaz vermek deveye hendek atlatmak. Evler gelişi güzel yapılmış, herkesin hisseleri birbirine karışmış, yol bulamıyoruz. İmar yollarına ilişkin de düzenleme yapamıyoruz. Arkadaşlarımız bir araya geldi, çaresini buldular. Dedik ki kadastro yolları imar yolu dedik. Kadastro yollarını daha önce meclisten karar aldırttık. Buralardan doğalgazı geçirebilirdik dedik. Sağolsun Ender Onur ve Alper Bey (Dergaz) büyük yardımları oldu. Kararlar verildi, taleplerimiz uğraşılar sonucu kabul edildi. Genel Müdürümüze rica ettik. Huzurevimiz var, öbür tarafta Halil Posbıyık diye gayri resmi ismi geçen cadde. Karayolları buraya yapmadı, hallettik. Huzurevi hattı ve belediye plajının karşısındaki caddeye, oraya da gazı veriyoruz.
-KANDÄ°LLÄ°’DE ÖNÃœMÃœZDEKÄ° GÃœNLERDE Ä°NCELEME YAPACAÄžIZ-
Yine Aksa Dergaz ailesi olarak Kandilli Beldesi'ne de gaz verilmesi konusunda ısrarla durduk. Eski demir yoluna paralel olarak kamuya terkli alandan geçirmek suretiyle Kandilli'ye doğalgaz verilecek. Bizler de büyük destek verdik. Hatta bu konu ile ilgili inceleme yapmak üzere önümüzdeki günlerde Aksa Doğalgazın Genel Müdürü Alper Konyalı Ereğli'ye gelerek misafirimiz olacak. İnşallah Kandilli'ye doğalgazı göndereceğiz. Bunlar kolay olmuyor, büyük gayretler çabalarla yapılıyor. Geldiğimiz noktada başta Kazancı Ailesine, Yönetim Kurulu Başkanı ve Aksa Doğalgaz Genel Müdürü Alper Konyalı'ya bölgemizdeki Genel Müdürümüz Ender Onur ve Özkan Bey'e bölgemiz halkı adına gösterdikleri özveri için huzurlarınızda teşekkür ediyorum."

POSBIYIK DOÄžALGAZ MÃœJDESÄ° VERDÄ° !

Posbıyık Meclis Toplantısında iki müjde verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük2
kızgın2
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ahmet yilmaz

07 Mayıs 2023 - 01:05

Kdz eregli de toplu ulasim ogrencilere bedava olacak. Sayin Kilictaroglu 2019 da söz vermisti. Tum chpli beldeyelerde ucretsiz olacak demisti. Eregli de chp li belediye var.

sebahattin ozarslan

05 Mayıs 2023 - 07:52

sayın başkanım. HALK OTOBUSLERINE. KIMSE. BEDAVA. BINMESIN. SADECE. FAKIR. TALEBELER. YARARLANSIN. LUTFEN. BIZ EMEKLILER. 9 MİLYAR MAAŞ ALIYORUZ. BEN UTANIYORUM. HARAM OLSUN. HERGUN. KAHVEDE. 60. YTI. OKEY. PARASI. VERIYORLAR

Yorum Yazın

Canlı Radyo