Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK BAŞVURU YAPTI !

POSBIYIK  BAÅžVURU YAPTI !

Posbıyık CHP`ye adaylık başvurusu yaptı.


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde tekrar EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) adaylık baÅŸvurusunu yaptı.

Tarinin en büyük afetini yaÅŸayan Kdz. EreÄŸli’de Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, ‘Kenti yeniden ayaÄŸa kaldıracağım’ diyerek Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) adaylık baÅŸvurusunda bulundu.

BaÅŸkan Posbıyık, beraberinde CHP Meclis Ãœyeleri ve BaÅŸkan Yardımcıları Haluk Okur ve Tayyar MendeÅŸ ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanlığı’na giderek adaylık baÅŸvurusunu yaptı. Ä°lçe BaÅŸkanı Ali KocamanoÄŸlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan BaÅŸkan Posbıyık, EreÄŸli’nin zor günlerden geçtiÄŸini belirterek; “Tarihimizin en büyük felaketini yaÅŸadık. Fırtına ve sel baskını kentimize çok büyük zararlar verdi. Bu ÅŸehri yeniden ayaÄŸa kaldırmak istiyorum. Bunun için gerekli tecrübe ve ekibim var. Eskisinden daha güzel, ışıl ışıl bir EreÄŸli olacak. Adaylık baÅŸvurumu baÅŸkan yardımcılarım ile birlikte basını da getirmeden yapıyorum çünkü ÅŸimdi çok iÅŸimiz var. DiÄŸer aday arkadaÅŸlara da baÅŸarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Her ÅŸey çok güzel olacak” dedi.

Ä°lçe BaÅŸkanı Ali KocamanoÄŸlu adaylık baÅŸvuru belgesini imzalayarak BaÅŸkan Posbıyık’a teslim etti ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ‘Partimiz için, ÅŸehrimiz için hayırlı, uÄŸurlu olsun’ dileÄŸinde bulundu.

POSBIYIK BAÅžVURU YAPTI !

Posbıyık CHP`ye adaylık başvurusu yaptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın4
hayran2
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Demir dag

24 Kasım 2023 - 21:09

Yeter artık 5senede yapılanları verdiğiniz sözleri gördük artık gençlere devredin

Hakkı Doğru

24 Kasım 2023 - 19:23

Bu güne neyi iyi yaptın da daha iyisini yapacaksın. Ereğlinin şu kadar yıllık planını yaptın mı 30 yıldır. Sahil yaptın sadece. Ne altyapı var. Ne gelecek planı. Esnaf mağdur, halk mağdur, Biz sana oyu sadece konser yap diye mi verdik.

Yorum Yazın

Canlı Radyo