13 o C Kdz. Ereğli

POLİSTEN KURTULMAK İÇİN !.

Ereğli`de ‘TIRNAKÇILIK’ yaptıkları iddiası ile 5 kadın gözaltına alındı. Bu sırada polislerden kurtulmak isteyen kadın şok bir hamle yaptı.

Gündem 3 yıl 10 ay 9 gün 2 dakika önce 3220

Haberi Paylaşın

Ereğli'de ‘TIRNAKÇILIK’ yaptıkları iddiası ile 5 kadın gözaltına alındı. Kadınlardan birİ polislerden kurtulmak için eteğini çıkarsa da ekip aracına binmekten kurtulamadı.

Olay ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Çorum ilinden Ereğli’ye gelen 5 kadının tırnakçılık yaptığı ihbarını alan Asayiş Büro Amirliği ekipleri olay yerine geldi. Polis kadınlardan ikisini yakalarken, ekip otosuna binmek istemeyen bir kadın sokak ortasında eteğini çıkarttı. Sokak ortasında çıplak kalan kadın ne yaptıysa ekip aracına binmekten kurtulamadı. Bu sırada yürüyerek uzaklaşmaya çalışan 3 kadın da polis tarafından yakalandı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen 5 kadın yapılan sorgularının ardından vatandaşların şikâyetçi olmaması üzerine il dışına çıkarılmaları sağlandı. Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kameraya yansıyan görüntülerde polisin gelmesi ile 3 kadının yürüyerek uzaklaştığı, diğer iki kadından birisinin ise araca binmemek için sokak ortasında eteğini çıkararak salladığı görülüyor.

POLİSTEN KURTULMAK İÇİN !.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 16 saat 17 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 4 saat 18 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 45 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 23 saat 46 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 5 saat 39 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 18 saat 53 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 14 saat 23 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 3 saat 12 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
6 gün 4 saat 23 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !
5 gün 3 saat 3 dakika önce BAYGINLIK GEÇİRDİ !