Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Polisleri "Kavga var" diye çağırdılar

Polisleri "Kavga var" diye çağırdılar

Zonguldak’ta 155 haber merkezine düşen kavga ihbarıyla olay yerine giden polis ekipleri, karşılaştıkları manzara karşısında şaştı kaldı.


Kozlu ilçesinde Türk Polis TeÅŸkilatı’nın 173. kuruluÅŸ yıl dönümünü kutlamak isteyen vatandaÅŸlar ilginç bir yönteme baÅŸvurdu. Bir araya gelen 20 kiÅŸilik grup, meÅŸale, Türk bayrağı ve ikramlardan oluÅŸan bir hazırlık yaptı. Ardından da 155 haber merkezini arayarak kavga ihbarında bulundu. Ä°hbar üzerine harekete geçen polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Kalabalığın meÅŸale yakıp konfeti patlattığını gören polis ekipleri sürpriz karşısında kısa süreli ÅŸaÅŸkınlık yaÅŸadı. VatandaÅŸlar ile sarılıp kucaklaÅŸan ekipler, daha sonra üzerinde polis armasının bulunduÄŸu "173. yılınız kutlu olsun" yazan pastayı kesti. 
Kesilen pastadan elleriyle polis ekiplerine yediren Özgür Kuru, "Asılsız ihbar verdiÄŸimiz için özür dileriz. ArkadaÅŸlarımız böyle bir organizasyon yapmamızı istediler. Åžehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil ÅŸifalar, görev başında olan polis arkadaÅŸlarımıza hayırlı görevler diliyoruz. Devletimiz var olsun. Maddi gücümüzün yettiÄŸi kadar manevi olarak da ömrümüzün yettiÄŸi kadar Allah devletimizin yanında olmayı nasip etsin" diye konuÅŸtu. Polis ekipleri de sürpriz karşısında memnuniyetlerini dile getirerek teÅŸekkür ettiler. 
Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından şehitlere dua edildi. Polis ekipleri ardından vatandaşlara teşekkür ederek polis merkezinin yolunu tuttu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran18
gülücük3
üzgün1
kızgın1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ramazan Berber

08 Nisan 2018 - 17:50

Yurdumun güzel insanları...Bu vatandan,bu güzel insanlardan ayrı Başka ülkede yaşanır mı be...

Yorum Yazın

Canlı Radyo