13 o C Kdz. Ereğli

Polisin dur ihtarına uymadı!

Polisin dur ihtarına uymadı, kaçarken kaza yaptı

Asayiş 4 yıl 7 ay 2 gün 4 saat 15 dakika önce 1369

Haberi Paylaşın

Düzce’de aracının ön plakası olmayan ve trafikte tehlikeli seyrettiği için vatandaşlar tarafından ihbar edilen sürücü, polisin dur ihtarına uymadı, kaçtı. Başka otomobile çarpan sürücü yakalandı.
Olay; akşam saatlerinde Düzce Merkez’de Kalıcı Konutlar Yahyalar Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolda tehlikeli araç kullanan ve ön plakası olmayan 81 ED 005 plakalı otomobil polis ekipleri tarafından dur ihtarı yapılarak incelenmek istendi. Otomobil sürücüsü Devrim A. polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kuzey çevre yolundan Kalıcı Konutlar mevkiine ve bağlantı yoluna kadar yaklaşık 10 kilometre kaçan otomobil sürücüsü, bağlantı yolu üzerinde bulunan Yahyalar Köprüsü üst geçidinden tekrar ters istikametine dönerek polisten kurtulmak istedi. Ancak köprü üzerinden geçmekte olan Can K.’nin kullandığı 81 DT 033 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile hareket edemeyen otomobilden inen Devrim A. bu kez yaya olarak kaçmaya çalıştı. Ancak polis ekipleri kaçan sürücüyü yakaladı. Yakalanan sürücünün ehliyetsiz ve alkollü olduğu tespit edildi. Polis, kaçan sürücünün otomobili içerisinde arama yaparken detaylı arama için çekici tarafından İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi.
Kaçmaya çalışan Devrim A.’nın çarptığı aracın sürücüsü Can K. ise yaralandı. Yaralı sürücü Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 4 saat 17 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 19 saat 29 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 2 saat 30 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 23 saat 34 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 23 saat 8 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 20 saat 47 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 17 saat 23 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 3 saat 51 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 21 saat 58 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 1 saat 24 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI