Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

POLİSE 'TERBİYESİZ EMOJİ' MESAJI YAPINCA!!

POLİSE 'TERBİYESİZ EMOJİ' MESAJI YAPINCA!!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde abartı egsozlu aracına ceza kesilen sürücü sosyal medya hesabından emniyet genel müdürlüğüne selam gönderip emoji kullanınca hakkında TCK 301. Maddesinin 1 ve 2. Maddelerinden işlem başlatıldı.


Edinilen bilgiye göre, 30 Temmuz tarihinde abartı egzos ile halkı rahatsız ettiği iddiası ile ihbar edilen S.Ö’nün aracı durdurularak toplam bin 400 lira ceza kesildi.
Araçta bulunan abartı egzos da polis tarafından söktürüldü. Abartı egsozun söküldüğü sırada çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan S.Ö’nün fotoğrafın üzerine yazdığı “biz bedelini ödedik, EGM’ye selam olsun” yazısının altına hakaret içerikli emoji koydu.
Paylaşımın whatsapp üzerinden ihbar edilmesi üzerine siber suçlarla mücadele birimleri S.Ö.’ye ulaşarak kendisine emniyete çağırdı. S.Ö. hakkında ifadesinin alınmasının ardından TCK 301. Maddesinin 1 ve 2. fıkraları uyarınca adli işlem başlatıldı. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın1
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Akarca mahallesi

18 Ağustos 2019 - 18:24

Orta camiden Akbank a doğru inerken gece 22oo dem sonra motorların eksoz sesleri rahatsızlık veriyor. Trafik sadece 1 gece orada dursa biz de rahat etsek.

Sercan Aygün

16 Ağustos 2019 - 10:22

Zaten bu tarz çevreyi rahatsız edilen araçların cezai işlem yapıp takip edilerek egzoz larını söktürülmesi lazım ve bu tarz iş yapan iş yerlerne kısıtlama getirilmesi lazım.

Yorum Yazın

Canlı Radyo