Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Polis zoruyla alınan kız annesine götürüldü

Polis zoruyla alınan kız annesine götürüldü

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak'ta yaşayan 38 yaşındaki Ramazan Yıldırım, 7 yaşındaki kızları Z.Y'yi, boşandığı eşine teslim edilmek üzere icra memurları tarafından alındığını öne sürdü.

Ä°HA’nın servis ettiÄŸi habere göre; Zonguldak Kozlu ilçesinde yaÅŸayan Yıldırım, ÅŸiddetli geçimsizlik nedeniyle Mayıs ayından boÅŸandığını, Z.Y’nin velayetinin ise kendisine verildiÄŸini, kızlarının bir ay boyunca da annesinde kalmasına izin verildiÄŸini söyledi. Temmuz ayının gelmesiyle birlikte anne F.Y, kızını almak isteyerek durumu eski eÅŸine bildirdi. Baba Yıldırım, kızının annesine gitmek istemediÄŸini iddia ederek durumu eski eÅŸine de anlattığını ifade etti.
ANNE, ADLÄ°YEYE BAÅžVURDU
Bununu üzerine ise anne F.Y, çocuÄŸunun kendisine gösterilmediÄŸi iddiasıyla avukatı aracılığıyla Zonguldak Adliyesi'nde bulunan Ä°cra Müdürlüğüne 'çocukla kiÅŸisel iliÅŸki kurulması' maddesi gereÄŸi çocuÄŸunun babasından alınarak kendisine verilmesini talep etti. 
Talebi değerlendiren İcra Müdürlüğü, çocuğu almak için yasa gereği polis ve pedagog eşliğinde önceki gün Ramazan Yıldırım'ın evine gitti.
KURAN KURSUNDAKÄ° ÇOCUK DIÅžARI ÇIKARILDI
Küçük kızın Kuran kursunda olduğunu öğrenen ekipler Z.Y'yi dışarı çıkardı. İddiaya göre küçük kız, kendisiyle görüşen pedagoga annesine gitmek istemediğini söyledi.
Baba Ramazan Yıldırım, bu andan sonra yaşananları cep telefonuyla kayıt altına aldı.
Yıldırım'ın, 'çocuÄŸum ÅŸu anda zorla alınıyor. Toplumdaki insanı toplumdan uzaklaÅŸtırmak için uÄŸraşıyorlar. ÇocuÄŸumun psikolojisinde bir ÅŸey olursa, hepinizden ÅŸikayetçiyim. Mesuliyet size aittir. ÇocuÄŸumu zorla götürmeyin" dediÄŸi duyuldu.  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo