Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Polis Her Yerde Onları Arıyor!.

Polis Her Yerde Onları Arıyor!.

- Polis Her Yerde Onları Arıyor


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde ilk denemelerinde park halindeki motosikleti çalıştıramayınca bırakıp kaçan hırsızlar bir baÅŸka motosikleti evin önünde çalıştırıp çaldılar. Hırsızlık zanlıları her iki olayda da güvenlik kameralarına yakalanırken polis her yerde iki kiÅŸiyi arıyor.


Kdz. Ereğli ilçesinde ilk hırsızlık olayı girişimi Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi üzerinde meydana geldi. Barış Öğüt dün akşam saatlerinde iş yerine yakın bir noktada yerde terk edilmiş bir motosiklet görünce çalışanlarını arayıp motosikletinin yerinde olup olmadığını sordu. Olumsuz yanıt alan Öğüt yerde duran 67 LJ 049 plakalı motosikletin kendisine ait olduğunu anlayınca iş yerindeki güvenlik kameralarını inceledi. Motosikletinin iki kişi tarafından çalınmak istendiğini ancak çalıştırılamayınca bırakıldığını anlayan Öğüt durumu polis ekiplerine bildirdi. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis hırsızlık zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı.


Ä°lçede ikinci motosiklet hırsızlığı ise BaÄŸlık Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Dilek Çetin’e ait 67 NU 342 plakalı motosiklet sahur vakti evinin önünden çalındı. Sabah motosikletinin evinin önünde olmadığını gören Çetin, güvenlik kamera görüntülerini inceleyince motosikletinin çalındığını anlayarak polise bilgi verdi. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ÅŸimdi her yerde iki hırsızlık şüphelisini arıyor.


Bir işi için şehir dışında çıktığını ve geri iş yerine döndüğü sırada motosikletini sokak arasında terk edilmiş halde bulduğunu anlatan Barış Öğüt, güvenlik kameralar tarafından da görüntülenen iki hırsızlık şüphelisinin yakalanmasını istedi.
Eski eÅŸi Dilek Çetin’e ait motosikletin nasıl çalındığını anlatan Volkan Dönmez’de hem motosikletin bulunmasını hem de hırsızların yakalanmasını istedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo