Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Polis Didik Didik Aradı!.

Polis Didik Didik Aradı!.

Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürlüğü ve Kilimli Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kilimli’de ve ÇatalaÄŸzı beldesindeki asayiÅŸ uygulamasında mekanlar, araçlar ve şüpheli ÅŸahıslar üzerinde arama yaptı.


Edinilen bilgiye göre, Kilimli ilçesinde bulunan pazar yeri ve eğlence mekanları ile restoranlarda gerçekleştirilen denetimlerde kimlik taraması, üst araması ve iş yerlerinde denetim gerçekleştirildi. Bazı kahvehanelerde sigara içildiği görülürken, işlem yapıldı. Bazı iş yerlerinde ise ruhsat denetimi yapıldı.

"Yunuslar Kilimli’ye Kilimli yunuslara alışacak"
Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada, “Az önce oradaydık; ÇatalaÄŸzı, fırsat buldukça hep geleceÄŸiz. Ä°yi olduÄŸunuzu gördük mutlu olduk. Bir de kahvede sigara içmeseniz daha iyi olacak. Åžimdi de Kilimli bildiÄŸiniz gibi. Herkes iyi yunuslar Kilimli’ye Kilimli yunuslara alışacak. Biz mutlu oluyoruz yorulmuyoruz. Oradayız günleri ile ilçeleri, buradayız günleri ile merkezi güçlendireceÄŸiz. Merkezdeki polisler ilçeleri, ilçedeki polisler merkezi öğrenecek; Zonguldak polisi Zonguldak’ın bütününe hizmet edecek” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo