Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POLATLI MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA MESAj VAR

POLATLI MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA MESAj VAR

Kdz. Ereğli Belediyespor`da Teknik Direktörü İbrahim Karaduman, Polatlı maçı öncesi konuştu.


TFF Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor'da Teknik Direktörü İbrahim Karaduman 24 Aralık Pazar günü oynanacak Polatlı Belediyespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.


Polatlı Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren ve maç öncesi kampa girecek olan Kdz.EreÄŸli Belediyespor’un Teknik Direktörü Ä°brahim Karaduman yaptığı açıklamada, "Ä°lk geldiÄŸimiz süreçte; iki tane iç saha maçını kaybetmiÅŸ, moral, motivasyon olarak biraz sorun yaÅŸayan bir ekibe geldik. GeldiÄŸimiz ilk günden itibaren tüm ekip olarak, bu geçmiÅŸteki izleri silmeye, biraz daha motivasyonu arttırmaya çalıştık. Çünkü bizim yaptığımız iÅŸte motivasyon çok önemli. Bir ÅŸeyi almak istiyorsa oyuncu, motivasyonu saÄŸladığın da verebiliyoruz. Fiziksel olarak iyi bir ekibe geldik, oyuncuların birebir ekstra problemleri yoktu. Hemen oyunsal formda, oyunu nasıl geliÅŸtirebiliriz buna baktık. Bununla ilgili çok yoÄŸun çalıştık. Teorik uygulamayı sahada çalıştık. Tabi bunları da birden verince, oyuncular bazen “nasıl uygulayacağız, bunun hepsini yapabilir miyiz?” diye tedirginlik yaÅŸayabiliyor. Ama gördük ki; EskiÅŸehir’de, Yunus Emre deplasmanında bunların yoÄŸun bölümünü uyguladılar. Güzel bir maç geçirdiler. Skordan bağımsız olarak konuÅŸursak, kalemizde yarım gol pozisyonu verdiÄŸimiz bir deplasmandan dönüyoruz. Deplasmanda alınan galibiyet önemlidir. 1-0’da olsa da. Tabi daha rahat olmasını isterdik. Ä°lk yarı, özellikle maçın baÅŸladığı andan itibaren yoÄŸun baskıyla baÅŸladık. 10-15 dakika çok pozisyon bulduk, kaçırdık. Sonuçta ikinci yarı güzel bir golle kazanarak döndük. Åžimdi moral motivasyon olarak biraz daha iyi durumdayız. Çalışmalarımız aynı ÅŸekilde devam ediyor. Yarın son antrenmanımızı yapıp, Pazar günü Polatlı maçını bekliyoruz. Polatlı maçı ile ilgili de; biz rakibimizin son birkaç maçını izledik. Son maçın da analizini bugün akÅŸam üzeri analiz toplantısında oyuncularımıza anlatacağız. Ä°yi, moralli bir ekiple oynayacağız. Lideri yenmiÅŸ bir ekiple oynayacağız ama normal ÅŸartlarda bizim de o bölgelerde olmamız gerekiyor. Bizim gibi bir takımın lider veya ikinci pozisyonda olması gerekiyor. Bir talihsizlikle bu pozisyona düşmüşüz. En yakın zamanda inÅŸallah Polatlı, ondan sonraki; Sincan, Gerede maçlarıyla devreyi minimum kayıp, hatta kayıpsız bitirmek istiyoruz. Tüm çalışmalarımız bu yönde devam ediyor.” dedi.

TEKNİK DİREKTÖR KARADUMAN; TÜM TARAFTARIMIZI ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Sözlerine EreÄŸli halkına ve taraftarımıza çaÄŸrıda bulunarak devam eden Karaduman; “GeldiÄŸimizde oyuncularımız tabi ki moral ve motivasyon olarak üzgün, mutsuzluk içindeydi, biz bu durumu mutluya çevirmeye çalışıyoruz. Burada da en büyük destekçimiz taraftarlarımız. Biz yeni gelen bir ekibiz ve elimizden geldiÄŸi kadar bu hedefe odaklanmak istiyoruz. Bu çalışmaları yaparken, bu moral motivasyonu saÄŸlarken biz de EreÄŸli halkını, tüm taraftarlarımızı aramızda görmek istiyoruz. İçerideki ilk maçımızda onlarla tanışmak istiyoruz. Ekip olarak onlara inÅŸallah güzel bir pazar günü, güzel bir maç seyrettireceÄŸiz. Desteklerini bizden esirgemesinler. Bu takım mahcup, oyuncu grubu bu konuda son derece taşın altına elini koydu. Biz halkımızın da, taraftarlarımızın da taşını altına bir kere daha elini koymasını bekliyoruz.” dedi.

POLATLI MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA MESAj VAR

Kdz. Ereğli Belediyespor`da Teknik Direktörü İbrahim Karaduman, Polatlı maçı öncesi konuştu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo