Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’PLATONİK AŞK’ CİNAYETİ!..

’PLATONÄ°K AÅžK’ CÄ°NAYETÄ°!..

Bolu’nun Gerede ilçesinde, caddede bıçaklanan üniversite öğrencisi genç kız yaÅŸamını yitirdi.

Ä°ddiaya göre, Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu kimya programı 1. sınıf öğrencisi Dilay G. (23), arkadaşıyla telefonla konuÅŸarak kaldığı yurda giderken Osmanlı Caddesi’nde sınıf arkadaşı olduÄŸu ileri sürülen U.A. ile karşılaÅŸtı.

Genç kıza "platonik aÅŸk" duyduÄŸu iddia edilen U.A, erkek arkadaşıyla görüştüğünden şüphelendiÄŸi G. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine U.A, bıçak darbeleriyle yaraladığı genç kızı boÄŸazını keserek öldürdü. 

Ãœniversite öğrencisinin çığlıkları üzerine vatandaÅŸlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, G.’nin cesediyle karşılaÅŸtı.

Olay yerindeki incelemeleri sonucu üniversite öğrencisinin cep telefonunu bulan güvenlik güçleri, genç kızın telefonla son konuÅŸtuÄŸu kiÅŸiyi aradı. Polis ekipleri, Dilay G. ile telefonla yaptığı görüşme sırasında U.A. ile tartışmasını dinleyen ve görüşmeyi kaydeden arkadaşının paylaÅŸtığı bilgiler doÄŸrultusunda zanlıyı evinde gözaltına aldı. 

Zanlının evindeki aramada, cep telefonu ve evin bazı bölümlerinde kan izlerine rastlayan polis ekipleri, kılıf içinde bir de bıçak buldu. 

UyuÅŸturucudan hakkında iÅŸlem yapıldığı ve 3 kez alkollü araba kullanmaktan yakalandığı iddia edilen zanlının, suçlamaları kabul etmediÄŸi öğrenildi. 

’Şüphelinin torunumu birkaç kez rahatsız ettiÄŸini biliyoruz’

G.’nin anneannesi Belgüzar D, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç kızın Gerede’deki yüksekokula bir süre önce kayıt yaptırdığını söyledi.

Haberi aldıktan sonra hemen yaÅŸadıkları Bursa’dan Gerede’ye hareket ettiklerini ifade eden anneanne, şöyle konuÅŸtu:

"Şüphelinin torunumu birkaç rahatsız ettiÄŸini biliyoruz, yaÅŸadıklarımıza halen inanamıyorum. Bu kiÅŸiyle herhangi bir arkadaÅŸlığı yoktu. Birkaç ay birlikte olsalar, diyeceÄŸim ’kıskandı’ ama öyle bir ÅŸey yok. Burada yeni baÅŸladılar okula. BildiÄŸimiz kadarıyla torunum onu birkaç kez reddetmiÅŸ. Herhalde gıcık oldu ya da para istedi. Bilemiyoruz. Melek gibi kızdı, kimseyle dalaÅŸmaz, kimseye laf söylemezdi."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo