Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PLAKAYA MASKELİ ÖNLEM !.

PLAKAYA MASKELİ ÖNLEM !.

Gençlerin gece gezmesi pahalıya patladı.


EreÄŸli ‘de kameralara yakalanmamak için motosikletlerinin plakalarını maske ile kapatan ve sokaÄŸa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 3 gencin gece gezmesi pahalıya mal oldu.

EreÄŸli’ de yaklaşık 1 haftadır sokaÄŸa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve abartı egzozlarla çevreye rahatsızlık veren motorculardan 3 tanesi bu akÅŸam Polis ekiplerince yakalandı.

 Motosikletlerinin plakalarını maske ile kapatan  67 AAP 580 plakalı motosiklet sürücüsü Y.E.Ç. (19) 54 H 2300 plakalı motosiklet sürücüsü E.B. ve 67 UB 617 (20) plakalı motosiklet sürücüsü M.S.M. (20) Müftü Mahallesi Erdemir Lojmanları mevkiinde Trafik ve AsayiÅŸ ekipleri tarafından yakalandı.

 Motorların plaklarını maske ile kapatan sürücülere çeÅŸitli maddelerden yaklaşık 7 bin lira ceza kesildi. Motosikletlerden bir tanesi ise muayenesi bulunmamasından dolayı yedi emine alındı. 3 sürücüye anı zamanda sokaÄŸa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri için tutanak hazırlandığı ve sürücü başına 392 lira olmak üzere bin 176 lira, toplamda ise 8 bin 176 lira ceza kesildiÄŸi öğrenildi.

PLAKAYA MASKELİ ÖNLEM !.

Gençlerin gece gezmesi pahalıya patladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Babasının oğlu

08 Aralık 2020 - 10:33

Bunlardan ne köy olur ne kasaba.Ne vatana hayır gelir ne de millete.

Yorum Yazın

Canlı Radyo