Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

PLAJDA YIKIM !.

PLAJDA YIKIM !.

Ereğli`de dün geceki olay sonra düğmeye basıldı. Plajlar bölgesindeki barakalar yıkılıyor.


Edinilen bilgiye göre, çevredeki vatandaşların da şikayeti üzerine, Ereğli Belediyesi uhdesindeki plajların uzantısındaki kumsalda ve karayolu kenarında oluşturulan çadır ve barakaların kaldırılması için Kaymakamlığa şikayette bulunuldu.
Kaymakamlığın durumu bildirdiği Ereğli Belediyesi de,  söz konusu mahaldeki çadır ve baraka sahiplerine uyarıda bulunarak, bir hafta mühlet verdi.
Ancak, aradan geçen süreye rağmen kaldırılmayan çadır ve barakaların, bugün sabah saatlerinde Polis ve Belediye Zabıta ekipleri ile birlikte gelen Belediye Temizlik İşleri müdürlüğü ekiplerince önce içerideki malzemeler boşaltıldı.
Ardından ise Belediyeye ait dozer ve kepçe vasıtasıyla da çadır ve baraklar yıkıldı.
Yıkım sırasında iki yavru kedinin kaldığını gören ekipler bir süre kedileri bulabilmek için çaba harcadı. Ekiplerce yakalanan yavru kediler taşıma kafesine konularak Ereğli Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'ne kaldırıldı.
Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürü Halit Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ereğli Kaymakamlığı talimatI doğrultusunda Ereğli-Alaplı karayolundaki kıyılardaki imara aykırı yapıların tespit edilmesinin ardından 1 hafta önce boşaltılma tebligatları yapıldığını, bazı vatandaşların kaçak olan yapıları kendilerinin kaldırdığını
DİNAMİT LOKUMU BULUNMUŞTU!
Bilindiği gibi bir süredir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirleri ekiplerince ‘uyuşturucu kullandığı/bulundurduğu iddiası ile takibe aldıkları A.B’nin, Ereğli-Alaplı karayolundaki sahil bandındaki barakasına dün (8 Aralık) gece baskın düzenlenmişti.
Gerçekleştirilen baskında yapılan aramada, söz konusu şahsın barakasında dinamit lokumu ele geçirilmesi üzerine bomba uzman ekipleri olay mahalline gelerek dinamit lokumunu etkisiz hale getirerek muhafaza altına almışlardı. Şahıs da doktor kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülmüştü.
Bu arada, çevrede ikamet eden vatandaşlar da, söz konusu çadır ve barakalarda, uyuşturucu kullanan ve fuhuş yapan kişilerin barındırıldığını iddia etmişlerdi.

PLAJDA YIKIM !.

Ereğli`de dün geceki olay sonra düğmeye basıldı. Plajlar bölgesindeki barakalar yıkılıyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın1
kızgın1
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Haki şen

09 Aralık 2021 - 17:19

Evet kamunun kullanım hakkı olan yerlerin bazı kişilerce zaptedilmesine karşıyız. Fakat Erdemir ofis yolundaki restorant ve kafelerin kaldırım işgali yetmiyormuş gibi kaldırım ların üzerindeki tente ayakları asvalt yola sabitlenmiş ve araçlar yola dik olarak park etirilmekte o yolda seyir yapmak sınderece güçleşmekte bu konu defalarca şikayet konusu olmasına rağmen tedbir ve düzenleme yapacak mercihler nedense üç maymunu oynamakta

Yorum Yazın

Canlı Radyo