Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PLAJA ŞOK BASKIN !

PLAJA ÅžOK BASKIN !

Mervealtı Plajı’nda yaşanan işgaller polis ve zabıta eşliğinde kaldırıldı.


Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin sorumluluk sahası dışında bulunan Kıyıcak Mervealtı Plajı’nda yaÅŸanan iÅŸgaller polis ve zabıta eÅŸliÄŸinde kaldırıldı. Yasal uyarılara raÄŸmen ticari faaliyet yürüten 2 kulübe yıkıldı, malzemeleri belediye deposuna kaldırıldı. Kdz. EreÄŸli Belediyesi, Belediye Plajı bitiÅŸiÄŸinden Alaplı Liman Bölgesine kadar olan plaj sahasının tahsisinin Kdz. EreÄŸli Belediyesi’ne yapılması için Kaymakamlık Milli Emlak Müdürlüğü’ne baÅŸvuruda bulundu.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin iÅŸletme sınırları dışında kalan ve özellikle yaz aylarında sıkça iÅŸgallerin yaÅŸandığı Kıyıcak Mahallesi Mervealtı Plajı’nda polis ve zabıta iÅŸbirliÄŸi içerisinde kaçak yapılar kaldırıldı.

Kaymakamlık makamının talimatı üzerine polis ve zabıta ekipleri sabah saatlerinde bölgeye gitti. Yasal uyarılara rağmen ticari faaliyet yürüten 2 kulübe yıkıldı, çadır, baraka ve çardaktan oluşan 10 düzensiz yapı tahliye edildi. 6 kamyon malzeme belediye deposuna kaldırıldı.

Ayrıca, bu bölgede iÅŸgalde bulunan bazı iÅŸgalcilerin ‘Kdz. EreÄŸli Belediyesi’ne iÅŸgaliye parası ödüyoruz’ diyerek yalan beyanda bulundukları öğrenildi. Zabıta Müdürlüğü, Kdz. EreÄŸli Belediyesi’ne tahsisi yapılmamış bir yerin iÅŸgaliyesinin olmayacağını taraflara bildirdi.

“SORUNLARIN ÇÖZÃœMÃœ İÇİN TAHSÄ°SÄ°N KDZ. EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESÄ°’NE YAPILMASI GEREKÄ°R”

Kdz. EreÄŸli Belediyesi, bölgede meydana gelen düzensizliÄŸi ve bir takım asayiÅŸ olaylarını disiplin altına almak, Sevgi ve Barış Plajı’nda olduÄŸu gibi halka daha iyi ve kaliteli hizmeti vermek için Belediye Plajı bitiÅŸiÄŸinden Alaplı Liman Bölgesine kadar olan plaj sahasının tahsisinin Kdz. EreÄŸli Belediyesi’ne yapılması için Kaymakamlık Milli Emlak Müdürlüğü’ne baÅŸvuruda bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran2
kızgın2
üzgün1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İbrahim DÖNMEZ

31 Temmuz 2023 - 16:11

Kaldırıldı diyorsunuz her sabah akşam önünden geçerken yeniden kurulduğunu söyleyeyim gerçek bir yaptırım gücü olmadan sorun çözümü olmaz diyorum

Yorum Yazın

Canlı Radyo