Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PEYNİRCİ BABA 162. ŞUBE İLE EREĞLİ'DE

PEYNÄ°RCÄ° BABA 162. ÅžUBE Ä°LE EREÄžLÄ°'DE

Yöre Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Keskin, Ereğli FM’in konuğu oldu.


Peynirci Baba Kahvaltı Dünyası’nın 162. Åžubesi Kdz. EreÄŸli’de açılırken Yöre Grup Yönetim Kurulu BaÅŸkan Vekili Mehmet Keskin, EreÄŸli FM’in canlı yayın konuÄŸu oldu.

EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in sorularını yanıtlayan Keskin, 162.ÅŸubeyi EreÄŸli’de açmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

1996 yılında ÅŸarküteri market üzere Gebze’de 15 metrekarelik bir dükkânda baÅŸlayan yolculuÄŸun bugün 162. ÅŸube ve 3 bine yakın çalışanla taçlandığını belirten Keskin, Peynirci Babanın hayat hikâyesini  canlı yayında anlattı.

 “15 metrekare ile baÅŸladık bugün 150 metrekare bize küçük kalıyor. Sadece kendi ürettiÄŸimiz deÄŸil önemli markaları bünyemizde barındırıyoruz.” diyen Keskin, “ Bizde önce ahlak sonra adalet ve sadakat ön plandadır. Bizim sattığımız ürünler, bizlerince  çoluk çocuklarımızın da sofrasına koyup yediÄŸi ürünler. Bu anlamada 2022 Yılı Tüketici memnuniyetini Ä°lke Edinen Firma Ödülü'nü kazanmış olmak ve bu ödülü  Yöre Åžirketler Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Keskin’in CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın elinden alması sorumluluÄŸumuzu bir kat daha arttırdı.”ifadelerini kullandı.

YAYININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

PEYNÄ°RCÄ° BABA 162. ÅžUBE Ä°LE EREÄžLÄ°'DE

Yöre Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Keskin, Ereğli FM’in konuğu oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran3
şaşkın1
kızgın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo