13 o C Kdz. Ereğli

’Pazar’ Çalışmalarında Son Durum!..

’Pazar’ Çalışmalarında Son Durum

Gündem 6 yıl 8 ay 23 gün 18 saat 55 dakika önce 717

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, pazaryerinde sürdürülen rehabilitasyon çalışmalarını denetlediği, zemin ve çatı değişimi nedeniyle inşaat süresince Kapalı Pazaryeri arkasında tezgah açmak durumunda kalan esnafları ziyaret ettiği bildirildi.

Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez pazaryerinde bir süre önce başlayan 2. etap rehabilitasyon çalışmaları sürüyor.

Başkan Uysal, çatı söküm işi tamamlanan ve zemin kazısı çalışmaları süren sebze-meyve ile köylü pazarı satış noktasındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar süresince Kapalı pazaryeri arkasında hizmet verecek esnafları ziyaret etti.

Uysal, Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın ve diğer Pazar esnafının çalışmalar hakkındaki görüşlerini alarak esnafın taleplerini dinledi.

Esnafa, pazaryeri sorununun ortadan kalkacak olmasından duydukları mutluluğu dile getirerek belirten çalışmalar için Uysal’a teşekkür ettiler.

Uysal, süreci anlattı

Uysal, çalışmaların tamamlanmasıyla esnafın yine eski yerlerinde tezgah açacaklarını anlatarak, şunları söyledi:
“Yeni tuvalet, bay ve bayan mescitler, bebek emzirme ve alt değiştirme odalarının hizmete girmesi ile başlayan rehabilitasyon çalışmaları kapsamında, çatı söküm işlemlerini tamamlayarak zemin kazısına başladık. Buradaki çalışmalar bittikten sonra esnafımız eski yerlerinde tezgahlarını açabilecekler. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Bu süre zarfında anlayışları için pazar esnafımıza, halkımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Zabıta Müdürlüğümüz personelini de süreçteki çalışmaları için tebrik ediyorum.”

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 18 saat 54 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 20 saat 6 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 14 saat 11 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 11 saat 24 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 13 saat 45 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 16 saat 7 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 17 saat 14 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 5 saat 18 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 12 saat 16 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !