Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’Pazar’ Çalışmalarında Son Durum!..

’Pazar’ Çalışmalarında Son Durum!..

’Pazar’ Çalışmalarında Son Durum


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın, pazaryerinde sürdürülen rehabilitasyon çalışmalarını denetlediÄŸi, zemin ve çatı deÄŸiÅŸimi nedeniyle inÅŸaat süresince Kapalı Pazaryeri arkasında tezgah açmak durumunda kalan esnafları ziyaret ettiÄŸi bildirildi.

EreÄŸli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez pazaryerinde bir süre önce baÅŸlayan 2. etap rehabilitasyon çalışmaları sürüyor.

Başkan Uysal, çatı söküm işi tamamlanan ve zemin kazısı çalışmaları süren sebze-meyve ile köylü pazarı satış noktasındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar süresince Kapalı pazaryeri arkasında hizmet verecek esnafları ziyaret etti.

Uysal, Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın ve diğer Pazar esnafının çalışmalar hakkındaki görüşlerini alarak esnafın taleplerini dinledi.

Esnafa, pazaryeri sorununun ortadan kalkacak olmasından duydukları mutluluÄŸu dile getirerek belirten çalışmalar için Uysal’a teÅŸekkür ettiler.

Uysal, süreci anlattı

Uysal, çalışmaların tamamlanmasıyla esnafın yine eski yerlerinde tezgah açacaklarını anlatarak, şunları söyledi:
“Yeni tuvalet, bay ve bayan mescitler, bebek emzirme ve alt deÄŸiÅŸtirme odalarının hizmete girmesi ile baÅŸlayan rehabilitasyon çalışmaları kapsamında, çatı söküm iÅŸlemlerini tamamlayarak zemin kazısına baÅŸladık. Buradaki çalışmalar bittikten sonra esnafımız eski yerlerinde tezgahlarını açabilecekler. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Bu süre zarfında anlayışları için pazar esnafımıza, halkımıza teÅŸekkür ediyorum. Ayrıca Zabıta Müdürlüğümüz personelini de süreçteki çalışmaları için tebrik ediyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo