Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

PAROLA; “ŞAMPİYONLUK”

PAROLA; “ŞAMPİYONLUK”

Video & Foto Galari


Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı ile elinden kaçıran Karadeniz Ereğli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Morallerin üst seviye olduğu takımda parola ise ‘şampiyonluk’ olarak belirlendi.
Başarılı hoca Zafer Şahin, sezon öncesi ilk açıklamasında; “26 maç varsa tamamını kazanıp şampiyon olmak istiyoruz, başka bir hedefimiz yok” dedi.

 

Günde çift idman
Kısa adı BAL olan Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Karadeniz Ereğli Belediyespor, 2018-2019 Sezonunu ilk antrenmanını Erdemir Stadyumu’nda teknik çalıştırıcı Zafer Şahin yönetiminde gerçekleştirdi. Düz koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışma yapıldı.
İdmanına izinli olan Can Avcı dışında 22 oyuncu katıldı. Ereğli ekibi çalışmalarını, Avcı’nın yarın (2 Ağustos) kadroya dahil olması ile birlikte 23 kişilik oyuncu kadrosuyla, sabahları Şehit Vefa Karakurdu Stadı, akşamları ise Erdemir Stadı’nda olmak üzere günde çift idmanla çalışmalarını sürdürecek.
Bayram arifesine kadar ilçede hazırlanacak eflatun ve beyaz renklere sahip takım, 3 günlük bayram iznin ardından yeniden toplanarak Bolu’ya kampa gidecek.
Burada 15 gün sürecek çalışmanın ardından ise 29 Ağustos’ta yapılacak Türkiye Kupası İlk Tur Eleme Maçını oynayacak Ereğli Beldiyespor, Bolu kampına devam edecek. Takım, 21 Eylül’de başlayacak ilk hafta maçı için hazırlıklarını kaldığı yerden Ereğli’de sürdürecek.

Şahin: Bütün maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız
Antrenör Zafer Şahin, Ereğli FM’e açıklamasında, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Önceki sezonda ise şampiyonluğu hakem hatası yüzünden kaybettiklerini belirten Şahin,  şöyle dedi:
“yeni sezon takımımıza hayırlı olsun. Kadromuz fena değildi, geçen sezon ben geldikten sonra fena geçirmedik. Ama takıma takviyeler yaptık. Bu ligin iyi, karakterli oyuncularını aldığımızı düşünüyorum. Hedefimiz tabi ki şampiyonluk. 26 maç varsa tamamını kazanıp şampiyon olmak istiyoruz, başka bir hedefimiz yok. Çalışmalarımızı da bu şekilde sürdüreceğiz.
Geçen sene kaçan şampiyonluk kıl payıydı ama busene işi teferruata, ayrıntıya bakmaksızın mücadele edeceğiz. Geçen sezon Kırşehir maçında hakem faciası ile şampiyonluğu verdiğimizi düşünüyorum. Hala öyle düşünüyorum. Ancak hiçbir bahaneye sığınmadan bütün maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız.”
Taraftarın itici güç olduğunu ifade eden Şahin, 12’nci adama mesaj vererek, “taraftarımızdan, geçen sene sağladığı havayı daha da arttırarak bizi desteklemelerini istiyorum. Zaten stat büyüdü, bu yıl daha da büyütmek istiyorum. Tabi ki her şey onlara kalmıştır” dedi.

Moral verdiler
Baştan sona takip ettiği antrenmanda neşeli hali dikkat çeken Karadeniz Ereğli Belediyespor İkinci Başkanı Halil Bozkuş ise idman sırasında kurduğu diyaloglarla futbolculara moral verdi. Antrenmanı bazı kulüp yöneticileri de izledi.
Öte yandan stada gelen Genç Ereğlililer Taraftar Grubu üyesi pek çok taraftarda ilk antrenmanı takip etti. İdman sonrası ise futbolculara baklava ikram edildi.

  

 

PAROLA; “ŞAMPİYONLUK”

Video & Foto Galari

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo