parçalı az bulutlu 11 o C Kdz. Ereğli

‘Parlayan kentte’ köy esintileri!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, yurttaşların uğrak yeri Sahil Ailepark’a köy yaşamını simgeleyen heykellerin yerleştirildiği bildirildi.

‘Parlayan kentte’ köy esintileri!

Çevre ve Yaşam 7 yıl 8 ay 2 gün 9 saat 17 dakika önce 622

Haberi Paylaşın

Alaplı Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe belediyesince sahile görsellik katmak için başlatılan uygulamada, vatandaşların ilgisini çekti.
Alaplı Belediye Başkanvekili Ramazan Akdeniz, köy yaşantısını anımsatan figürlerin sahile konulması sırasında açıklamasında, çift süren adam ve gözleme açıp ekmek yapan köylü kadınları heykellerinin, sahile görsellik kattığını ifade ederek, “bunun yanında, yeni yaptığımız çocuk oyun grubu parkını da çizgi film kahramanlarının heykelleriyle süslüyoruz. Amacımız, bu alanı her yönüyle çok güzel bir eğlenme, dinlenme ve spor alanı yapmak” dedi.

‘Parlayan kentte’ köy esintileri!

‘Parlayan kentte’ köy esintileri!

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 23 saat 15 dakika önce SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI
22 saat 3 dakika önce DEVREK YOL AYRIMINDA FECİ KAZA !
6 gün 10 saat 27 dakika önce ELİZ BEBEK'iN TEDAVİSİNE BAŞLANDI
4 gün 3 saat 54 dakika önce EREĞLİ ÖREN KAVŞAĞINDA KAZA
5 gün 2 saat 32 dakika önce 8 KİŞİ GÖZALTINDA !
7 gün 13 saat 19 dakika önce YANGIN ; 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
4 gün 4 saat 23 dakika önce TUVALET ÜCRETİNE % 50 ZAM !
1 gün 9 saat 7 dakika önce MOTOSİKLET YAYALARA ÇARPTI ; 3 YARALI
2 saat 4 dakika önce KAYALIKLARA DÜŞTÜ !
8 saat 10 dakika önce EREĞLİ VE ZONGULDAK'TA HİSSETTİ !