13 o C Kdz. Ereğli

Para yerine 3 sepet yumurta desteği…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor’un başlattığı kampanyaya Kışla Mahallesi sakinlerinden İsmet Koç, 3 sepet yeşil yumurta ile destek verdi.

Spor 6 yıl 2 ay 28 gün 4 saat 49 dakika önce 797

Haberi Paylaşın

BAL Ligi 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor için başlatılan ’Kampanya 67’ sloganıyla yardım kampanyası sürüyor. Kampanyaya çok sayıda vatandaş maddi destek sağlarken kulübün tesislerinin yer aldığı Kışla Mahallesi’nde emekli olduktan sonra tavuk yetiştirip yumurta üreten İsmet Koç ise yumurta ile destek verdi.

Koç: “Bu yumurtalardan yiyen futbolcular daha da güçlenecek”
Kulüp yöneticisi Hasan Pınarcık’a üç sepet yeşil yumurta getiren İsmet Koç, şampiyonluk mücadelesi veren futbolcuların güçlü olması için kendilerine organik yumurta getirdiğini söyledi. Koç, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Bizde farklılık olsun diye mutlu tavukların renkli ve yeşil yumurtalarını getirdik. Çocuklarımız sahada mutlu ve huzurlu olsunlar. Bu yumurtaları yiyen çocuklar bilin ki sahada daha mutlu olacaklar. Ereğli Belediyespor’un başarısı tüm Ereğli’nin başarısıdır. Başkanımız başta olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum. Sizlerden şampiyonluk bekliyoruz."

Pınarcık: “Bu destek bizi heyecanlandırdı”
Kulüp Müdürü Hasan Pınarcık da, yaptıkları yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek şöyle dedi:
“Belediye başkanımız ve aynı zamanda Başkan Hüseyin Uysal’ın ’Kampanya 67’ sloganıyla başlatmış olduğu kampanyaya maddi destek için banka hesap numaraları verdik. Değerli halkımız ve sporseverlerimiz bağış yapmaya başladılar. Halkımızın desteklerinin devamını bekliyoruz. Fakat bugünkü bağış bizi daha da duygulandırdı, heyecanlandırdı. Futbolcularımız da bu bağışı duyduklarında kendilerinde zaten var olan motivasyon daha da artacaktır. Bunlar sahaya da yansıyacak ve 3. Lig’e çıkma yolunda önemli bir basamak olacak. İsmet kardeşimizin bu davranışı herkesin ekonomik ölçülerinde neleri bağışlayabileceğini göstermiştir. Kulübümüz inşallah bu sezon BAL Ligi’nden 3. Lig’e çıkacak. Futbolcularımız, teknik kadromuz, idarecilerimizin performansı yüksek. Halkımız da buna inanıyor.”

Kampanya kapsamında, Kdz. Ereğli Belediyespor adıyla Halk Bankası Kdz. Ereğli Şubesi’ndeki hesap numarasına (IBAN TR97 0001 2009 8070 0012 1000 23) destek olunması çağrısı yapılıyor.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 5 saat 3 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
20 saat 15 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 20 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 23 saat 54 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 21 saat 33 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 18 saat 9 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 3 saat 16 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 4 saat 37 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
22 saat 44 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 22 saat 25 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !