Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Para vermeyen annesini dövdü!

Para vermeyen annesini dövdü!

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, istediÄŸi parayı vermeyen annesini darp eden ‘evlat’ 3 bin lira para cezasına çarptırıldı.


Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleÅŸtirilen duruÅŸmaya SEGBÄ°S üzerinden katılan tutuksuz sanık A.B, suçlamaları kabul etmedi. Ä°ddiaya göre, annesi F.B’den para isteyen A.B, para vermemesi üzerine annesinin üzerine yürüyerek omzuna yumruk attı. Olay sonrası anne F.B, polise giderek ÅŸikayetçi oldu. Ä°fadesinin ardından serbest bırakılan A.B. hakkında “baÅŸkasının bir malı teslimi veya malın alınmasına karşı koymamaya mecbur kılmak suretiyle yaÄŸma” suçundan dava açıldı.
Ä°stanbul’a gitmek için annesinden para istediÄŸini ifade eden A.B, annesini darp etmediÄŸini söyledi. Mahkeme heyeti ise A.B’ye “üst soya karşı yaralama” suçu iÅŸlediÄŸi için 150 gün hapis cezası verdi. Hapis cezası ise para cezasına çevrildi. 3 bin lira para cezasına çarptırılan A.B’nin sabıkasız olması ve daha önce suç iÅŸlememiÅŸ olması nedeniyle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın2
üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
DurmuÅŸ Durgut

23 Eylül 2017 - 09:09

YUH OLSUN

Nilüfer Bal

23 Eylül 2017 - 09:08

O parayı kim ödeyecek?

Yorum Yazın

Canlı Radyo