13 o C Kdz. Ereğli

Para-noyak (mı) olduk!

Elinde bir tomar parayla görünen yaşlı adam, şehri alarma geçirdi. Adamın dolandırıcıya para kaptıracağını sananlar, telefonlara sarılıp polisi aradılar. Gerçek ise polis gelince ortaya çıktı.

Çevre ve Yaşam 6 yıl 7 ay 3 gün 3 saat 34 dakika önce 1727

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta, elinde yüklü miktar para ile dolaşan yaşlı adamı görenler, dolandırıcıların oyununa geldiğini sanarak durumu polise bildirdi. Gerçek, polis geldiğinde ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, olay, öğlen saatlerinde Zonguldak Valiliği önünde gelen 78 yaşındaki Hasan Zaman, bir elinde baston diğer elinde bir tomar parayla valiliğin yolunu tuttu. Yaşlı adamı görenler, dolandırıcılık şüphesiyle polisi aradı. Kısa sürede yaşlı adamın yanına gelen üniformalı ve sivil polisler, yaşlı adamın 2B arazisi için Tapu Müdürlüğü’ne para ödemeye geldiğini anlatması üzerine gerçek ortaya çıktı.
Öğle saati tatiliydi… Polis nezaret etti…
Olası bir hırsızlık ve dolandırıcılık olayına karşı polis ekiplerinin nezaretinde polis otosuna getirilen Zaman, eşinin öldüğünü ve kendisinin para ödemeye geldiğini anlattı.
Gazetecilere de bastonuyla tepki gösteren Zaman, bindiği polis otosuyla polis merkezine getirildi. Yaşlı adamın mesai saatinin başlamasıyla polis nezaretinde yeniden ilgili kuruma getirileceği öğrenildi. Zaman’ın elindeki paranın miktarının ise yaklaşık 20 bin lira olduğu öğrenildi.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 9 saat 46 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 10 saat 58 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 5 saat 3 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 8 saat 48 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
3 gün 2 saat 16 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 4 saat 37 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
22 saat 52 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 6 saat 59 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 8 saat 6 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 20 saat 10 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !