13 o C Kdz. Ereğli

Panthers zirvedeki yerini korudu

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Spor 5 yıl 2 ay 12 gün 22 saat 18 dakika önce 571

Haberi Paylaşın

Düzce Üniversitesi korumalı futbol takımı Düzce Panthers, Ünilig müsabakasının ikinci maçında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile karşı karşıya geldi.
Normal şartlarda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Stadyumu’nda yapılması gereken müsabaka, hava muhalefeti nedeniyle Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Düzce Üniversitesi Stadyumu’na alındı. Üst düzey bir mücadelenin sergilendiği maçta; Düzce Üniversitesi takımı, rakibini 7-6 skorla geçmeyi başardı.
Ünilig C Grubu’nda mücadele eden Düzce Üniversitesi korumalı futbol takımı, liderlik yarışında olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni mağlup ederek ligde 2’de 2 yaptı ve grup liderliğini korudu. Şampiyonluk için önemli bir fırsat elde eden Düzce Üniversitesi korumalı futbol takımı Düzce Panthers, bu sezon sahada göstermiş olduğu mücadelelerde izleyenlere seyir zevki yüksek müsabakalar sunuyor.
Grubun son maçında Düzce Panthers, 2 Mart 2019 tarihinde, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Düzce Üniversitesi Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Düzce Üniversitesi korumalı futbol takımı buradan da puan alması halinde Süperlig elemelerine katılacak.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 23 saat 29 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 14 saat 41 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 21 saat 42 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 18 saat 46 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 18 saat 20 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 12 saat 35 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 23 saat 3 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 17 saat 10 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
18 saat 9 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 20 saat 36 dakika önce KAZA ; 2 YARALI