Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Panthers zirvedeki yerini korudu

Panthers zirvedeki yerini korudu

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Düzce Ãœniversitesi korumalı futbol takımı Düzce Panthers, Ãœnilig müsabakasının ikinci maçında Bolu Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi ile karşı karşıya geldi. 
Normal ÅŸartlarda Bolu Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi Stadyumu’nda yapılması gereken müsabaka, hava muhalefeti nedeniyle Türkiye Ãœniversite Sporları Federasyonu tarafından Düzce Ãœniversitesi Stadyumu’na alındı. Ãœst düzey bir mücadelenin sergilendiÄŸi maçta; Düzce Ãœniversitesi takımı, rakibini 7-6 skorla geçmeyi baÅŸardı. 
Ãœnilig C Grubu’nda mücadele eden Düzce Ãœniversitesi korumalı futbol takımı, liderlik yarışında olan Bolu Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi’ni maÄŸlup ederek ligde 2’de 2 yaptı ve grup liderliÄŸini korudu. Åžampiyonluk için önemli bir fırsat elde eden Düzce Ãœniversitesi korumalı futbol takımı Düzce Panthers, bu sezon sahada göstermiÅŸ olduÄŸu mücadelelerde izleyenlere seyir zevki yüksek müsabakalar sunuyor. 
Grubun son maçında Düzce Panthers, 2 Mart 2019 tarihinde, Kütahya Dumlupınar Ãœniversitesi ile Düzce Ãœniversitesi Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Düzce Ãœniversitesi korumalı futbol takımı buradan da puan alması halinde Süperlig elemelerine katılacak. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo