Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PANDUL İNŞAAT HEDEF BÜYÜTTÜ...

PANDUL İNŞAAT HEDEF BÜYÜTTÜ...

Akçakoca’da 2007 yılında yaptığı 23 villa ile inÅŸaat sektörüne atılan Pandul Ä°nÅŸaat hedef büyüttü. Firma son üç yılda yaptığından daha fazla konutu 2016 yılında inÅŸa edecek.

YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMÄ°NATIDIR

Kadir Pandul, 3 yıl içersinde Akçakoca’nın çeÅŸitli mahallerinde 318 daireyi tamamlayarak vatandaÅŸlara teslim ettiklerini ve vatandaÅŸların bizim projelerimiz ve uygulamalarımızdan memnun olduÄŸunu gördüklerini belirterek’’vatandaÅŸlarımızın daire alma arzuları var, ödeme seçeneklerini vatandaÅŸlarımıza bırakıyoruz. Gelirleri kadar ödeme yapmaları konusunda vatandaÅŸlarımızın tercihine bırakıyoruz.’’dedi.

ÖDEME SEÇENEKLERİNİ VATANDAŞLARIMIZA BIRAKIYORUZ

Kadir Pandul, 22 bin 500 metrekare araziyi aldıklarını ve bu araziye 176 adet daire yapılacağını belirterek’’Ödeme ÅŸartları aynı, vatandaÅŸlarımızın tercihine baÄŸlı olarak, aylık, yıllık istedikleri ÅŸartlardaki ödeme ÅŸartlarına göre yapıyoruz. Binalarımızı 4 kat,5 kat ve 6 kat olarak planladık.Projelerimiz ÅŸu an yapılıyor.daire fiyatlarımıza gelince, dairelerimizi 110 bin TL’den baÅŸlayacak 3+1 güzel lüks daireler, 125 bin TL’ye kadar daire fiyatlarımız olacaktır.Dairelerimizin aÅŸağı yukarı tamamı da denizi görecek ÅŸekilde planladık.’’dedi.

DAÄ°RE ALAN VATANDAÅžLARIMIZ MUTLU

Kadir Pandul, taksitle vatandaşın gücüne göre yapılan daire satışlarına yönelik yaptığı açıklamada’’vatandaÅŸlarımız çok mutlu, yolda daire alanların Anne ve babaları görüyor, Allah senden razı olduk, oÄŸlumuz daire sahibi oldu sayende diyorlar. Bende mutlu oluyorum tabi ki, yapacağımız bu daireleri 2015 yılı sonu gibi baÅŸlıyoruz ÅŸu an gördüğünüz gibi arazimizi temizliyoruz. Ä°nÅŸallah temel attıktan sonra 15 ile 18 ay gibi bitirmek planımız arasında, tabi ki inÅŸaatların bitimi birazda hava ÅŸartlarına baÄŸlı oluyor.’’diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo