13 o C Kdz. Ereğli

PANDEMİYE ÖZEL ŞOK KAMPANYA !.

Final Eğitim Kurumları Kurucusu Recep Vural, Ereğli FM`in canlı yayın konuğu oldu.

Eğitim 3 yıl 1 ay 8 gün 21 saat 22 dakika önce 5551

Haberi Paylaşın

Ereğli FM Yayın ve Reklam Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduğu “Arzu ile Devri Alem” programına konuk olan Kdz.Ereğli Final Eğitim Kurumları Kurucusu Recep Vural, “Biz kurumsal çizgimizi bozmadan, rekabeti sadece eğitim de yaparak yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. ”dedi.

Final eğitim kurumlarının Ereğli’de 21 yıldır eğitim sektöründe var olduğunu belirten Vural, “Eskiden dershanecilik vardı. Bu o günler için önemli bir sektördü. Dershaneler kapandı ve okula dönüştü. O dönemlerde Ereğli’de var olan 14-15 dershane içinde bugün kurumsal olarak hem okul, hem kurs olarak yolumuza devam eden biz varız.” dedi.

Finalin süreç içindeki değişimlere ayak uydurarak bugün Ereğli’de biri ortaokul ve lise olmak üzere okul binası ve 2 ayrı özel eğitim kursu ile 3 ayrı binada hizmet verdiğini belirten Vural, “Bizim işimiz sınava hazırlık. İstanbul Yol Ayrımı Mevkiinde, Hatip’e çıkan yol üzerinde Kişisel gelişim kursumuz var. Dergaz karşısındaki eski dershane binamızı da pandemi şartlarına uygun sınıflar ile Özel Öğretim Kursu olarak kullanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Sınav odaklı bir eğitim sürecinden geçildiğini ancak, her şeyin de sınav olmadığını belirten Vural, “Önemli olan değerlerini yitirmemiş çevresi ile barışık nesillerin yetişmesi. Bu anlamda bizler sınav hazırlıklarını VİP kursu bünyesinde küçük gruplara daha özel ilgi içeren program ve planlamalar ile yapıyoruz.” dedi.

Eğitimde kurumsallığın öneminde vurgu yapan ve “Biz veliden aldığımız ücret ile eğitime yatırım yapıyoruz” diyen Vural, “42 yılın süzgecinden geçen tecrübe ile kurumsal çizgimizi bozmadan ve 3 kat fiyat belirleyip, % 70-80-90 indirim yapıyoruz diye veliyi aldatmadan belirlediğimiz kontenjanla sınırlı, sabit en dip fiyat ile kayıtlarımızı yapıyoruz. Burada fiyat vermem etik olmaz, velilerimiz okul ve kurs binalarımıza gelerek yada, 0 372 312 00 17 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler.” şeklinde konuştu.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 2 saat 42 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
17 saat 54 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 21 saat 59 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 21 saat 33 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 19 saat 12 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 15 saat 48 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 2 saat 16 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
20 saat 23 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 20 saat 4 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !