Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PALAMUT BEREKETİ

PALAMUT BEREKETÄ°

Ereğli`de palamut fiyatı 25 liraya kadar düştü.


 

Karadeniz Ereğli açıklarında avlanan bol miktarda palamudun fiyatı tezgâhlarda 25 liraya kadar düştü. 500 gram palamut 25 liraya satılırken yaklaşık 1 kilo olan palamut ise 50 liradan satışa sunuluyor.

Tezgâh sahipleri palamudun daha da ucuz satılamamasının sebebini ise mazotun pahalı olmasına baÄŸladı. 

Karadeniz açıklarında avlanan balıkçılar binlerce palamut ile limana döndü. Bolluk yaşanan palamut balığında yaşanan bolluk fiyatlara da yansıdı. 500 gram palamut 25 liraya satılırken yaklaşık 1 kilo olan palamut ise 50 liradan satışa sunuluyor. Ereğli Pazaryeri balıkhane esnafı, balık fiyatları ve halkın alım gücü ile ilgili olarak bilgi verirken, mazotun pahalı olmasının balık fiyatlarını da etkilediğini ifade ettiler. Tezgah sahipleri Mazotun ucuz olması durumunda balığın daha ucuza satılacağını ifade ettiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kemal Karali

24 Eylül 2022 - 11:14

Önceden gırgır tekneleri yanaşınca kasa kasa balık dağıtılırdı orda bulunanlara şimdi perde çekilip gizli gizli kamyona yükleme yapılıyor vah ülkem vah. Palamuta 50 tl vereceğim aklıma gelmezdi bu palamut bolluğunda

Kerem Akgül

23 Eylül 2022 - 16:07

Lütfen yalan konusulmasin. Bozhanenin orası kamyon dolu izmirden, samsun a plakalı bir sürü balık araçları var. Bunlar da 50 ye satıyor. Bizim balikcilarda da 50.. adam baligi burdan alip istanbul a götüruyor orda 50 burda da.. Eregli halkı ne zaman kendi kıyısında çıkan balığı ucuza alabilecek. Bir zamanlar kasayla alırdık şimdi taneyle alabiliyoruz.

Yorum Yazın

Canlı Radyo