Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZŞAMLI RESİM ATÖLYESİ’NDEN ÇAĞRI

ÖZŞAMLI RESİM ATÖLYESİ’NDEN ÇAĞRI

Uzun zamandır çalışmalarını sürdüren atölye 15 Ekim 2016’dan itibaren çalışmalarına başlayacaktır. Atölye çalışmaları suluboya, desen, yağlıboya, akrilik, karışık teknik vb. deneysel çalışmalar olarak devam etmektedir.

 Atölyenin temel felsefesi ve sanata bakış açısı; Zehra İpşiroğlu’nun Adam Sanat dergisindeki yazısından bir alıntıyla özetlenmektedir.

"Sanatçı,  alımlayanı yönlendiren, ona kendi düşüncelerini dayatan, ya da bir şeyler öğretmeyi amaçlayan baskın konumda değil artık. Bu nedenle günümüz sanatı tiyatrodan müziğe, resimden yazıya, alımlıda çok seslilik, çok anlamlılık, çoğulcu okuma özellikli önem kazanıyor. Sanat yapıtları izleyenle yeniden yapılanan interaktif bir kimliğe sahip artık.

Tüm sınırları zorlayan ve koşullanmışlıkları aşma eğilimi "Yaşam malzemesini alışılmışın dışında bir bakış açısıyla yoğurma" günümüz sanatının amacı oluyor.”

Atölye, katılmak isteyen tüm sanat severlere acıktır.

Sanatın tüm alanları hayatımızı daha anlamlı kılmak için vardır. Sanattan uzak kalmamanızı ve neler yapabileceğinizi anlamak adına kendinizi denemenizi diliyorum.

NİLGÜN ÖZŞAMLI

İLETİŞİM

nilgunozsamli53@gmail.com

0 538 649 57 19

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo