Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZÖLÇER'İ ZİYARET ETTİLER

ÖZÖLÇER'İ ZİYARET ETTİLER

ERMED Yönetimi BEÜ Rektörünü ziyaret etti.


Kdz. EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi (ERMED) Yönetimi, Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ä°smail Hakkı Özölçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kdz. EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi BaÅŸkanı DoÄŸan Gönüllü, BaÅŸkan Yardımcısı Fikri Kapan, Sekreter Sabriye Aşır, Denetim Kurulu BaÅŸkanı Fahrettin Özaydın ile Denetim Kurulu Ãœyesi Arzu Tekin’in hazır bulunduÄŸu ziyarette, Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ä°smail Hakkı Özölçer ve ERMED Yönetimi, üniversite ve Zonguldak ile ilgili konularda görüş alışveriÅŸinde bulundular. Rektör Prof. Dr. Özölçer, Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi’nde ve Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Hastanesi’nde devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili gazetecilere bilgi verirken, ERMED Yönetimi’nden konuk gazetecilerin sorularına da yanıt verdi.

Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi’nin Kdz. EreÄŸli Kampüsü’nde çalışmaların sürdüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Özölçer, üniversitenin büyümesi ve geliÅŸmesi, yeni fakülteler ve yeni bölümler kazandırılması ile Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi’ne yeni ve modern cihazlar edinilmesine yönelik çaba içerisinde olduklarını dile getirdi. Yerel medya ile üniversite iÅŸbirliÄŸinin son derece önemli olduÄŸuna da iÅŸaret eden Rektör Prof. Dr. Özölçer, ERMED Yönetimi’nin ziyaretinden duyduÄŸu memnuniyeti dile getirdi.

Kdz. EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi (ERMED) BaÅŸkanı DoÄŸan Gönüllü de, Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi’ndeki geliÅŸmeleri ve geleceÄŸe yönelik projeleri, ilgi ve hassasiyetle takip ettiklerini söyledi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo