16 o C Kdz. Ereğli

Özel çocuklardan Birlik olalım çağrısı

Gündem 7 yıl 1 ay 8 gün 25 dakika önce 1215

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli İlçesinde 15 yıldır faaliyet gösteren İlk adımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi öğretmen ve öğrencileri ses getiren bir etkinliğe imza attı. Kurumda eğitim alan öğrencilerin beceri ve yeteneklerini sergilemek amacıyla yapılan etkinlik Özdemir Park AVM’de gerçekleştirildi.Vatandaşların ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kurum Müdürü Fikri Eroğlu etkinlikte yaptığı konuşmada, ortaya konan sosyal etkinliklerin, özel gereksinim sahibi çocukların topluma entegrasyonu açısından önemli olduğunu söyledi. Bu tarz faaliyetlerin tekrarlanacağını kaydeden Eroğlu, şöyle dedi: “2002 yılından itibaren Ereğli’de özel çocuklar ve aileleri için büyük çaba içerisindeyiz. Çalıştığımız alan çok hassastır. Bir o kadar sevi ve özveri gerektiren bir alandır. Sizden isteğim, çocuklarımızı görmezden gelmek yerine onların sorunlarına eğilmeniz ve sosyal hayatınızın içinde daha çok yer almalarını sağlamanızdır.”

AKSOY, BELEDİYE OLARAK ENGELLİ BİREYLERİ ÖNEMSİYORUZ

Karadeniz Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili Mehmet Aksoy ise belediye olarak engelli bireyleri önemsediklerini, bu doğrultuda çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından, koro performansı ile ’Bu ne dünya kardeşim’ isimli şarkı söylendi. Çeşitli yarışmaların tertiplendiği etkinlikte, özel çocuklar ve onların aileleri, eğlenceli vakit geçirdiler.

(Ereğli FM Haber Merkezi )

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 7 saat 54 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 23 saat 6 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 6 saat 7 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 3 saat 11 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 2 saat 45 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 21 saat önce AĞIR YARALI !
4 gün 7 saat 28 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 1 saat 35 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 2 saat 34 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 5 saat 1 dakika önce KAZA ; 2 YARALI