Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZCAN TSO’YA ADAY!.

ÖZCAN TSO’YA ADAY!.

EreÄŸli’de, EreÄŸli İçin Mücadele Platformu BaÅŸkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Ãœyesi Niyazi Özcan, Kandili beldesinde kurdukları Kandili Enerji A.Åž’nin, kapanan Hema Kömür iÅŸletmesinin taÅŸ kömürü çıkardığı alana talip olduklarını bildirdi.

Özcan, düzenlediÄŸi basın toplantısında genel deÄŸerlendirmelerde bulunarak EreÄŸli ve Kandili’nin iç içe olduÄŸunu, EreÄŸli için gece ve gündüz çalıştığını söyledi. Kurulan ÅŸirket ile beldede kömür çıkarmak istediklerini yazdıkları mektup ile Enerji Bakanı Berat Albayrak’a bildirdiÄŸini anlatan Özcan, şöyle dedi:

 

ALBAYRAK’A MEKTUP YAZDI

“Son günlerde, Enerji Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın yerli kömür üretimine ile ilgili açıklamaları bizleri oldukça ümitlendirmiÅŸ, kamuoyunu heyecanlandırmıştır. Kandilli’ye daha önce talibiz diye beyanatlarım olmuÅŸtu. 15 gün önce, Bakan Beye bir mektup yazdım. Onunla alakalı olarak, Kandilli’nin işçisi, esnafı ve tüccarı olarak Kandili Enerji A.Åž diye bir firma oluÅŸturuyoruz. Bu oluÅŸum, Kandilli’deki iÅŸletmeye taliptir. Oradan haber bekliyoruz. Ä°nÅŸallah hayırlı haber gelecektir. Bütün bakanlıklara da yazarak konuyu anlattık. EreÄŸli ve Kandili zaten iç içedir. EreÄŸli için gecemiz ve gündüzümüz yoktur. Mücadele edip savaÅŸacağız. Bu memleketi, gerçekten hak ettiÄŸi yere getireceÄŸiz.”

 

YÄ°NELEDÄ°: TSO’YA ADAYIM

Özcan, işlev ve heyecanını yitirdiğini öne sürdüğü Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine talip olduğunu bir kez daha söyledi. Yönetime talip ekip arkadaşları ile birlikte önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyeceğini ifade eden Özcan, şu sözlerle konuştu:

“Ticaret ve sanayi odaları esnafın, tüccarın ve sanayicinin önünü açar, projeler geliÅŸtirir ve uygular. Bunları yaparken, sadece bir ya da birkaç iÅŸ koluna hitap etmez. TSO, dedikodu üreten kurumlar deÄŸildir. Ticaret odaları, bürokratik atmaları takip ve takdir edecek, çeÅŸitli kurumlara yardımlarını reklam edecek kurumlar deÄŸildir. Ama gelin görün ki, bugünkü ticaret odamız, 3-5 kiÅŸinin kontrolünde olup, günlük dedikodulardan baÅŸka hiçbir ÅŸey katkı üretmemektedir. Kamuoyunun teveccühü ve birikimleri de hesaba katarak, EreÄŸli’mize daha iyi hizmet sunabilmek için EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetimine talip olduÄŸumuzu ilan ediyorum. EreÄŸli’mize genç, giriÅŸken, aktif, katılımcı, mücadeleci ekibimle hizmete hazarım. Haydi EreÄŸli, yeniden tarih yazmaya var mısın?”

 

Niyazi Özcan, ilerleyen bölümlerdeki konuşmalarında ise ilçede yaşanan pek çok olumsuz durumun, STK, siyasi, kurum ve kişilerin birlikte hareket etmemesinden dolayı ortaya çıktığını öne sürdü. Toplantıya, çok sayıda gazeteci katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo