Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZBAKIR’’DAN 3 ARALIK MESAJI

ÖZBAKIR’’DAN 3 ARALIK MESAJI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, engelli vatandaşların sorunlarının aşılabilmesi, hayat standartlarının yükseltilmesi, topluma kazandırılması girişimlerin güçlendirilmesi için gereken hassasiyetin gösterildiğini söyledi.

        

Özbakır’ın mesajı şöyle:

Hükümet olarak,  toplumun bütün kesimlerini eÅŸit ve adil kucaklama gayretiyle, engelli vatandaÅŸlarımıza da sahip çıktık, Engelli kardeÅŸlerimizin sorunlarına çözüm üretmeyi en temel, en acil görevlerimiz arasında saydık. Engelli vatandaÅŸlarımızın eÄŸitim-öğretim ÅŸartlarını iyileÅŸtirerek, istihdamlarını kolaylaÅŸtırarak, onları topluma kazandırmanın gayreti içinde olduk.

2005 yılında, Özürlüler Yasası’nı çıkardık. Buna ilaveten tüm imkânlarımızı seferber ederek, bir dizi sosyal proje gerçekleÅŸtirdik, sivil toplum kuruluÅŸlarımızla el ele vererek, toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olduk. Engelli vatandaÅŸlarımız, hükümetimizin yaptığı çalışmalar neticesinde, artık kendilerine özgüven duyuyor, hayatın her alanında ’ben de varım’ diyebiliyorlar.Bizler engelli kardeÅŸlerimizin gören gözü, iÅŸiten kulağı, tutan eli olmaya devam etmeliyiz. Bu vesileyle tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en içten duygularla kutluyor, onları sevgiyle selamlıyorum.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo