Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZBAKIR, DUYARSIZ KALMADI!..

ÖZBAKIR, DUYARSIZ KALMADI!..

Zonguldak’ın Çaycuma Ä°lçesine baÄŸlı Çömlekçi köyünde yaÅŸayan Hüdaverdi Vural isimli 40 yaşındaki engelli vatandaÅŸ ,1997 yılında cami inÅŸaatında geçirdiÄŸi kaza sonucunda felç olarak tekerlekli sandalyeye mahkum oldu.

Bedensel engelli ve evli Hüdaverdi Vural, geçtiÄŸimiz günlerde AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’a  bir Twitter attı.Özürlülerin her fırsatta yanında olan ve özürlülerin seslerini her fırsatta her platformda dile getiren özbakır, kendisine , Gönderilen Twitter ’ da  bedensel engelli vatandaşın  sorunlarını su ÅŸekilde anlattığını belirtti.

“Bedensel engelli iÅŸsiz ve evliyim.  Ortopedik engelli bireylerin iÅŸ bulması hiç kolay olmuyor ve sizden bu konuda yardım istiyorum. 40 yaşındayım 97 yılında camii inÅŸaatında geçirdiÄŸim kaza sonucunda omurilik felçlisi olarak kaldım ve tekerlekli sandalyede hayatımı idame ettiriyorum. 4 yıllık evliyim.Yüzde 84 ortopedik bedensel engelliyim. H sınıfı ehliyet ve bilgisayar operatörlüğü diplomam bulunuyor ve  Lise mezunuyum”
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır kendisine gelen Twitter ’a duyarsız kalmayıp  Danışmanı Levent Çebi ’ye  talimat vererek  konuyu incelemesini ve  takipcisi olmasını istedi.Gerekli araÅŸtırmayı yapan Danışman Levent ÇEBÄ°, Hüdaverdi VURAL’ ın söylediklerinin doÄŸru olduÄŸunu , Özbakır’ a iletmesi üzerine ,  Ã–zbakır tarafından aranan  Zonguldak  Ä°ÅŸ Kur  Müdürü Gönül Demirsu’ ya konuyu aktaran Özbakır , Engelli Vatandaşımızla zaman kaybetmeden  ilgilenmesini ve geliÅŸmelerle ile ilgili kendisine  bilgi aktarmasını  istedi.Bu görüşmenin üzerine 

Çalışma ve Ä°ÅŸ Kur Ä°l Müdürü Gönül Demirsu’da Zonguldak’ın Çaycuma Ä°lçesine baÄŸlı Çömlekçi köyünde oturan Hüdaverdi Vural’ın evine giderek kendisiyle bir görüşme yaptı.
Demirsu, yaptığı görüşmenin ardından bir kaç gün içersinde  kendisine  en uygun olan bir iÅŸe yerleÅŸtireceÄŸini söyledi.
Çalışma ve Ä°ÅŸ Kurumu Ä°l Müdürü Gönül Demirsu, ziyaret ettiÄŸi Vural ile yaptığı görüşmenin ardından “Gereken yapılacak” derken, bedensel engelli Hüdaverdi Vural, sorunuyla ilgilenen AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır ve evine kadar gelerek sorununa yardımcı olan Çalışma ve Ä°ÅŸ Kur Ä°l Müdürü Gönül Demirsu’ya ve kendisi ile irtibatı hiç kesmeyen Danışman Levent ÇEBÄ°’ ye  teÅŸekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo