Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PARA BULDULAR !

PARA BULDULAR !

Ereğli`deki bir okulun bahçesinde içi para dolu çanta bulan 2 çocuk bakın ne yaptı ?


 EreÄŸli'deki bir okulun bahçesinde içinde 17 bin 500 TL para olan çanta bulan 10 yaşındaki 2 çocuk, durumu polise bildirerek sahibine ulaÅŸtı. 

 

Olay, ilçeye baÄŸlı BaÄŸlık Mahallesi Kayalık Sokak üzerinde bulunan Nimet Ä°lköğretim Okulu bahçesinde meydana geldi. Okul bahçesinde top oynayan Çınar Toprak Aksakal (10) ve Poyraz Yılmaz (10) okul bahçesinde top oynarken çanta buldular. Çantada yüklü miktarda para olduÄŸunu fark eden çocuklar çevredeki vatandaÅŸlardan yardım isteyerek polis ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri yaptıkları araÅŸtırma sonucunda kayıp çantanın sahibinin Hüseyin Ilgın olduÄŸunu tespit etti. Çantanın teslimi için çocukları aileleriyle beraber Kdz. EreÄŸli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne götürdü. Kayıp çantanın sahibi Hüseyin Ilgın zabıta ve polis ekipleri eÅŸliÄŸinde çantasını teslim alırken çantayı bulan çocuklara para vererek teÅŸekkür etti.

Arabası hararet yaptığı için arabasıyla ilgilendiÄŸi esnada çantasını yere bıraktığını ve daha sonra bölgeden ayrıldığını belirten Ilgın “Çantamı unuttuÄŸumu fark ettim, zaten bana ulaÅŸtılar. Çantamı teslim aldım teÅŸekkür ederim, çocuklardan da Allah razı olsun” dedi.

Çantayı bulan çocuklar; “Top oynarken kenarda gördüğümüz çanta dikkatimizi çekti. Çantanın içinde yüklü miktarda para olduÄŸunu fark edince çevredeki vatandaÅŸlardan 155’i aramasını istedik ve çantayı sahibine teslim ettik.” diye konuÅŸtu.

GÖRÜNTÜ YÜKLENİYOR

PARA BULDULAR !

Ereğli`deki bir okulun bahçesinde içi para dolu çanta bulan 2 çocuk bakın ne yaptı ?

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ereğli insanı

18 AÄŸustos 2022 - 04:04

Çocukları yetiştiren anne babanın ellerinden öperim. Anne baba budur işte...

Yorum Yazın

Canlı Radyo