13 o C Kdz. Ereğli

OYPA SORUSU !..

Vekiller basının sorularını yanıtladı.

Gündem 3 yıl 23 gün 14 saat 10 dakika önce 8470

Haberi Paylaşın

Ak parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Bozkurt, Ereğli’de yapılan çalışmaları anlatırken, Erdemir’e işçi alımında bölge hassasiyetlerinin dikkate alınmasını istedi.

Zonguldak Milletvekili Uçar’da konuşmasında, Erdemir’e işçi alımı bazı simsarlar ortaya çıkabilir. Erdemir’e işçi alımının en önemli ayağı bölgeye sosyal ve ekonomik anlamdaki katkısı olacaktır. Bu süreci kimse sulandırıp, bulandırmasın.” dedi.

Milletvekili Çolakoğlu’da konuşmasında, partimizi Ereğli’de ve Zonguldak’ta yıpratmaya çalışanlar var. Bu düşüncede olanlar başarılı olamayacak.” İfadelerini kullandı.

Milletvekili Türkmen’de konuşmasına “Ereğli her dönemde hak ettiği hizmetleri almıştır.” Diyerek başladı. Türkmen “Önemli olan eksiklerimizi görüp, birlikte el ele vererek bu sorunları da aşmaktır.” dedi.

Türkmen bir soru üzerine “ Erdemir’e yöremizin insanı girecek. Oypa personeli konusunda da gerekeni söyledik, tabi imkânları varsa, rica ediyoruz kritere uyanları alsınlar.” şeklinde konuştu.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 19 saat 31 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 10 saat 43 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 17 saat 44 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 14 saat 48 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 14 saat 22 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 8 saat 37 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 19 saat 5 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 13 saat 12 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
14 saat 11 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 16 saat 38 dakika önce KAZA ; 2 YARALI