Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OYPA SORUSU !..

OYPA SORUSU !..

Vekiller basının sorularını yanıtladı.


Ak parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Toplantının açılış konuÅŸmasını yapan Ä°lçe BaÅŸkanı Bozkurt, EreÄŸli’de yapılan çalışmaları anlatırken, Erdemir’e işçi alımında bölge hassasiyetlerinin dikkate alınmasını istedi.

Zonguldak Milletvekili Uçar’da konuÅŸmasında, Erdemir’e işçi alımı bazı simsarlar ortaya çıkabilir. Erdemir’e işçi alımının en önemli ayağı bölgeye sosyal ve ekonomik anlamdaki katkısı olacaktır. Bu süreci kimse sulandırıp, bulandırmasın.” dedi.

 

Milletvekili ÇolakoÄŸlu’da konuÅŸmasında, partimizi EreÄŸli’de ve Zonguldak’ta yıpratmaya çalışanlar var. Bu düşüncede olanlar baÅŸarılı olamayacak.” Ä°fadelerini kullandı.

Milletvekili Türkmen’de konuÅŸmasına  “EreÄŸli her dönemde hak ettiÄŸi hizmetleri almıştır.” Diyerek baÅŸladı. Türkmen “Önemli olan eksiklerimizi görüp, birlikte el ele vererek bu sorunları da aÅŸmaktır.” dedi.

Türkmen bir soru üzerine “ Erdemir’e yöremizin insanı girecek. Oypa personeli konusunda da  gerekeni söyledik, tabi imkânları varsa, rica ediyoruz kritere uyanları alsınlar.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın5
hayran1
şaşkın1
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Hacer guzel

10 Nisan 2021 - 18:51

16 nisan saat 5 te anakapida oypa calisanlarinin esleri cocuklari analari babalari eylem yapacaklarmis seslerini duyurmak icin bugun duydum bunu iplerin koptugu son noktaya kadar gelmisler allah yar ve yardimciniz olsun yerden goye hakkiniz ve haklisiniz

Serhat yılmaz

10 Nisan 2021 - 13:27

25 yaş üstünden oy beklemeyin bundan sonra emeklilere memurlara gidin 25yas altına gidin

Sebahatin ozarslan

10 Nisan 2021 - 12:34

Bu alimin neresinde adalet secim geliyor nasilsa kaydi olanlar alinacak benimde oglum var 86 dogumlu teknik lise mezunu stajinida fabrikada yapti erwglimiz var olsun afiyet olsun

Kenan ok

10 Nisan 2021 - 09:10

Hala kriterlere uyanlar diyorsunuz ben oypaya basladigimda 22 yasindaydim suan 32 yasindayim bu haksizlik neden sayin millet vekilleri madem milletin vekilisiniz ciksaniza cumhurbaskanimizin karsisina boyle boyle desenize..bidahaki oy isteme merasiminde görüşmek dilegiyle

Ramazan demir

09 Nisan 2021 - 21:06

Bunlar boş konuşuyor hangisinin yakini girecek bakalım ben Chp li değilim 2002 dem beridir Akp liyim benim tek eksigim siyaset le ugrasmadim yanliz bizi magdur ettiniz mütehat çalışanlarını olsa etmeyin sayin Vekil Türkmen bana ulasmak istersen belki Ramazandmr8983@gmail.com

YUNUS SEYHAN

09 Nisan 2021 - 15:55

Hakkımızda hayırlısı olsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo