Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OYLAMA İÇİN 5 ŞUBAT SON GÜN

OYLAMA İÇİN 5 ŞUBAT SON GÜN

Ereğli FM Radyonun yıldızları ödüllerinde 3 dalda aday gösterildi.


EreÄŸli FM, Ä°stanbul Esenler Belediyesince 13 Åžubat 2023 tarihinde düzenlenecek olan  “Uluslararası Radyonun Yıldızları Ödülleri’nde, 3 ayrı dalda aday gösterildi.

 

Söz konusu yarışmada yer alan tek ilçe radyosu olan EreÄŸli FM  “Yılın En iyi Bölgesel Radyosu” adayları arasında yerini alırken, EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin ise En Ä°yi Bölgesel Radyo Programcısı ve Yılın En Ä°yi Kadın Radyo Programcısı dallarında ödüle aday gösterildi.

ARZU TEKÄ°N; “ADAY GÖSTERÄ°LMEK GURUR VERÄ°CÄ°”

“ Uluslararası bir yarışmada Radyomuz ve ÅŸahsımın aday gösterilmesi, üstelik aday gösterilen tek ilçe radyosu olmamız her ÅŸeyden önce mesleÄŸimiz adına gurur verici. Ä°stanbul Esenler Belediyesi’nin ev sahipliÄŸinde gerçekleÅŸen ve adaylarının titizlikle belirlendiÄŸi platformda Türkiye’nin ulusal bazda yayın yapan en baÅŸarılı radyo programcılarının arasında yer almak ve yarışıyor olmak, ÅŸahsım, radyomuz ve Kdz. EreÄŸli adına guru verici. Tüm EreÄŸli FM dinleyicilerinin ve bölge halkımızın desteklerini bekliyor, EreÄŸli FM ailesi olarak destekleriniz için ÅŸimdiden teÅŸekkür ediyoruz.

 

OYLAMAYA KATILIP DESTEK VERMEK İÇİN

Yılın en iyilerinin belirleneceÄŸi oylama için aÅŸağıdaki linki tıklayınız.  

https://esenler.bel.tr/radyonun-yildizlari/ 

Linki tıkladıktan sonra önce cep telefon numaranızı , ardından telefona gelecek onay kodunu girerek oylamaya baÅŸlayabilirsiniz.

Oylamada Yılın en iyi bölgesel radyosu kategorisinde “EreÄŸli FM” , En iyi Bölgesel Radyo Programcısı ve Yılın en iyi Kadın Radyo Programcısı kategorilerinde Arzu Tekin’e oy verebilirsiniz.

Diğer kategorileri İlerle butonuna basarak boş geçebilir, oy tercihlerini kullanabilirsiniz.

Ödüller 13 Şubat Dünya Radyo Gününde sahiplerini bulacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran14
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo