Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OYLAMA DEVAM EDİYOR.

OYLAMA DEVAM EDÄ°YOR.

Posbıyık, Radyonun yıldızlarında 3 dalda aday gösterilen Ereğli FM`i kutladı.


Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Uluslararası Radyonun Yıldızları Ödülleri’nde, “Yılın En iyi Bölgesel Radyosu”  adayı olan EreÄŸli FM ve En Ä°yi Bölgesel Radyo Programcısı ve Yılın En Ä°yi Kadın Radyo Programcısı dallarında ödüle aday gösterilen EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’e baÅŸarı diledi.

 

Tekin ve beraberinde Kdz.EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi (ERMED) BaÅŸkan Yardımcısı Fikri Kapan’ı makamında kabul eden Posbıyık, “Böylesi bir yarışmada yer alan tek ilçe radyosu olan EreÄŸli FM’i ve sizleri kutluyorum. Bu organizasyonda Ä°lçemizin adını duyurmanızı, ilçemizin tanıtımı açısından da önemsiyorum. Ä°lçemizi en iyi ÅŸekilde temsil edeceÄŸinize inanıyorum, yanınızdayız ve desteÄŸimiz sizlerle.” dedi.

Belediye BaÅŸkan Danışmanı Aykut AteÅŸ'in de yer aldığı ziyarette konuÅŸan Arzu Tekin’de desteklerinden dolayı Posbıyık’a teÅŸekkür ederken, “Türkiye’nin ulusal bazda yayın yapan en baÅŸarılı radyolarının ve  radyo programcılarının arasında yer almak ve yarışıyor olmak, radyomuz, ÅŸahsım ve Kdz. EreÄŸli adına gurur verici.  EreÄŸli FM ailesi olarak destekleriniz için ÅŸahsınıza ve ekip arkadaÅŸlarınıza teÅŸekkür ediyorum. ÅŸekline konuÅŸtu.

OYLAMAYA KATILIP DESTEK VERMEK İÇİN

Yılın en iyilerinin belirleneceÄŸi oylama için;  https://esenler.bel.tr/radyonun-yildizlari/   linkine tıkladıktan sonra önce cep telefon numaranızı , ardından telefona gelecek onay kodunu girerek oylamaya baÅŸlayabilirsiniz.

Oylamada Yılın en iyi bölgesel radyosu kategorisinde “EreÄŸli FM” , En iyi Bölgesel Radyo Programcısı ve Yılın en iyi Kadın Radyo Programcısı kategorilerinde Arzu Tekin’e oy verebilirsiniz.

Diğer kategorileri İlerle butonuna basarak boş geçebilir, oy tercihlerini kullanabilirsiniz.

Oylama için son gün 5 Şubat.

Ödüller 13 Şubat Dünya Radyo Gününde sahiplerini bulacak.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran11
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo