14 o C Kdz. Ereğli

Öykü için…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Sağlık 5 yıl 3 ay 28 gün 17 saat 43 dakika önce 937

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de 3,5 yaşındaki Lösemi hastası Öykü Arin’e kök hücre bulunması için kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.
Edinilen bilgiye göre, Öykü Arin ve onun gibi kök hücre bekleyen hastalar için yapılan kök hücre ve kan bağışı kampanyalarına yenisi eklendi. Bağış Ereğli Devlet Hastanesi’nde Acil Servis önünde yapıldı. Yağışlı ve soğuk hava koşullarına karşın kampanyaya katılım yoğun oldu. Kan bağış kampanyasından 100’e yakın kök hücre bağışının yanı sıra 70 ünite kan alındı. Hastane yönetiminden kampanyaya ilişkin yapılan açıklama ise şöyle:
“Henüz 3,5 yaşındaki minik yavrumuz Öykü için hastane çalışanları ile birlikte kök hücre ve kan bağışı organizasyonu düzenledik. Öykü Arin ve onun gibi şifa bekleyen birçok insan var. Yağışlı havaya rağmen kampanyaya katılarak bağış yapan tüm vatandaşlara, hastane çalışanlarına teşekkür ederiz. İnşallah Öykü ve onun gibi bekleyen birçok hastaya umut oluruz. Kampanyamızda 100’ e yakın kök hücre bağışının yanında 70 ünite kan alınarak gelenekselleşen kan bağışı kampanyamız aynı zamanda kan stokları için de şifa oldu.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 51 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 16 saat 3 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 23 saat 4 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 20 saat 8 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 19 saat 42 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 13 saat 57 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 25 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 18 saat 32 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
19 saat 31 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 21 saat 58 dakika önce KAZA ; 2 YARALI